Големият град има особено очарование. Той никога не спи, а динамиката наднича от всяко ъгълче, кафене и магазин. Минувачите са забързани и сякаш потънали в собствения си свят, превъртайки лентата на живота си. Подобна сцена носи специално послание, което би могло да ни докосне по неочакван начин, а с избора на фототапет с градски пейзаж ще позволим това да се случи в комфорта на дома.


Защо да заложим на фототапет с градски пейзаж

Фототапет с Градска динамика

Декорация за стена на такава тема е не просто добра идея, а гениален начин да създадем въздействаща обстановка и да се насладим на един напълно нов прочит на жилищния интериор. От Принт Декор съветваме да заложите на подобно покритие за врата или за стена (а може и двете) при обособяването на помещения като коридора, спалнята и стаята на тийнейджъра. Фототапетите за дома с градски пейзажи са препоръчителен естетически детайл, защото:

  • намират разнообразно приложение - слагането на фототапет с градски пейзаж не търпи ограничения. Той би се вписал добре във всяка една от стаите вкъщи, в това число и в детското помещение. Освен за жилища, той е подходящ и за друг тип помещения като офиси, заведения и търговски зони;
  • правят обстановката модерна - цветовете не Венеция или златният храм в Индия, начините да разнообразим интериора и да го направим оригинален са наистина много. С помощта на фототапетите с градски пейзажи, белите улици на Микон и залезът над Токио ще оживеят пред очите ви, което прави този вариант за декорация на стената топ попадение на всички времена;
  • комбинират се с повечето видове обзавеждане - дори и кухнята или дневната да са решение в индустриален стил, съчетанието с тапет, на който е изобразен космополитен град, е отново удачна. В случая обърнете специално внимание на цветовата схема, придържайки се към нюанси от сходна гама;
  • могат да се открият с различни дизайни - 3д визиите са също сред възможните опции, които и ние от Принт Декор предлагаме на вашето внимание. В ретро стил или в изцяло модернистичен, с фототапет в градски стил интериорът у дома ще е тотално различен.

По света има много красиви градове, чиято енергия си струва да бъде внесена и в жилището. Дали ще изберете изображение с легендарните червени кабини в Лондон или кулата в Париж, усещането, че сте част от европейския шик никога няма да ви напуска.


За кои помещения е най-подходящ

Фототапет с Градска динамика

Преди да се заемем с поставянето на фототапета с градски пейзаж, трябва да определим къде точно ще го поставим. Прието е покрития с такава визия да се слагат най-често в стаи като хола и кухнята, където има най-интензивно присъствие на хора. Може да се залепи зад дивана ли на отсрещната стена, за да е винаги пред погледа. Друг също добър вариант е позиционирането му в кухненската зона, в която прекарваме голяма част от времето си. Много хора го предпочитат и за спалнята, както и за детската стая.