Персонализираните решения се търсят все повече, когато става дума за декорацията на дома. С тях отразяваме личния си почерк, оставаме верни на вкуса си и сме различни от останали в подхода си при изграждането на жилищния интериор. Чрез правилния избор на фототапет можем да постигнем наистина много, особено ако е по поръчка и изработен според индивидуалните ни виждания за дизайна му.


Как да персонализираме фототапета за дома

Снимка към блог статия Персонализирано покритие за стена - добавяне на име, символи и фрази

Красив, комфортен и модерен - такъв трябва да е нашият дом, за да се прибираме в него с желание… Необходимо е да се погрижим за актуалния интериор във всяка една от наличните стаи, което може да се случи много лесно посредством персонализираните фототапети с широко приложение. За да им придадем тематично звучене, можем да добавим име или въздействащ надпис, а защо не символи или цели фрази? По този начин ще се сдобием с уникален продукт, който няма да има аналог, защото ние самите сме неговите създатели.


Какви са наличните варианти

Снимка към блог статия Персонализирано покритие за стена - добавяне на име, символи и фрази

Персонализираните фототапети са иновация при покритията за стени и за врати. Екипът на Принт Декор има честта да предложи този вид продукти на българския пазар, допринасящи за присъствието на повече красота в съвременния дом. Част от възможните опции при изработката на тематични тапети са:

  • отпечатване на послание - ако искате да зарадвате някого с оригинален подарък, можете да придадете специфично звучене на фототапета като го поръчате със специално послание в комбинация с красиво изображение;
  • буквичка или цяло име върху детско изображение - повече от добро декоративно решение, подходящо за детската стая. Фокусът може да са горски животни или градина с пролетни цветя, в които да се е сгушила буквичката или цялото име на вашето малко съкровище. Морското дъно е също сред предпочитаните сюжетни линии за такива помещения;
  • добавяне на един или поредица от символи - по този начин ще се внесе интересен акцент във визията на фототапета за дома. Ако сте почитатели на Древните символи и смятате, че те носят специален енергиен заряд, нека те станат част от декорацията на жилището посредством персонализираните покрития за стена.

Без значение дали ще изберете тапет с тематичен дизайн по ваш избор за спалнята и за коридора, ефектът и в двата случая ще е един и същ - съвършенство! Наред с безбройните естетически качества на този вид фототапети, намираме и достъпни цени, каквито и ние от Принт Декор също предлагаме. Качествени, модерни и сравнително евтини, персонализираните покрития са и доста устойчиви на продължителна употреба, особено ако са ламинирани. Подходящо решение са за подарък, а и са много удобни за поставяне и за поддръжка.