Работата от вкъщи се превърна в нещо нормално в последно време, а хората започнаха да използват все по-често понятието “хоум офис”. Пренасянето на професионалните ангажименти у дома е често срещана практика, която носи след себе си както безспорни дивиденти, така и някои минуси. Отсъствието на социалния фактор е сред недостатъците на тази практика, но пък удобството от това да постигаме професионални успехи в комфорта на жилището си компенсира до голяма степен минусите ѝ.


Как да декорираме работното място у дома с фототапет

снимка на фототапет декориращ мястото където работим у дома

Създаването на красив и уютен интериор за работния кът вкъщи е сред първите неща, които трябва да обмислим, когато е време да пренасочим служебните си ангажименти от офиса в своя дом. Изборът на декорация посредством фототапет е също на дневен ред, като тук е важно да подберем подходяща визия, с която да подчертаем стила на обзавеждането и зададената от нас цветова схема. С подобен вид покрития за стена и за врата ще успеем и да увеличим оптически пространството около нас, като тук 3д изображенията се оказват най-доброто възможно решение.


Ще помогне ли за трудовата ефективност

Фототапетите за офис могат да бъдат на цветя, с животни, с абстрактен дизайн или на морска тематика. Авторските снимки от България и изображенията с градове са също сред търсените опции, определяни от потребителите като въздействащи, модерни и красиви. От Принт Декор можем да предложим и пейзажи от Космоса, с които изпълнението на професионалните задачи ще бъде много по-лесно и приятно, а резултатите – на най-високо ниво. Доказано е, че естетиката може да допринесе значително за трудовата ефективност, която с нашите фототапети ще се настани за постоянно в хоум офиса.


Кои видове покрития за стена са най-подходящи за целта

снимка на фототапет декориращ мястото където работим у дома

Всяка стая изисква интериорно оформление в конкретен стил. За детските помещения са подходящи визиите с рисувани животни и анимационни герои, а за зони като хоум офиса се котират абстрактните изображения, снимките с коли и с градове, старите географски карти на света и 3д покритията.


Какво е нужно да направим, за да “зонираме” стаята с помощта на фототапет

Без значение дали сте спрели вниманието си на тапет с флорална градина и друг вид, можете да използвате цветовете и сюжета, за да зонирате хоум офиса. Ето как:

  • използвайте контрастни съчетания от нюанси, за да поставите условни граници – по този начин ще отделите работния кът от кътчето за релакс, което е винаги добре да присъства. В него можете да поставите малък диван и масичка, които да използвате, за да пиете следобедното си кафе;
  • за малки помещения заложете на тапети в светли тонове – така ще внесете повече светлина в стаята, а усещането за пространство ще се увеличи осезаемо. Цветове като бяло, бежово и светло сиво са чудесен избор за декорация като фототапетите;
  • 3D дизайните ще придадат дълбочина на интериора – търсят се не само за зони като хоум офиса, но и за детски помещения, кухня, дневни и спални. Въздействащото им присъствие ще направи интериора още модерен и интересен, което е търсен резултат и за зони като работното място у дома, където прекарваме по-голямата част от деня си.

Купете качествен фототапет по поръчка от Принт Декор и се погрижете за стилната обстановка в хоум офиса. На достъпни цени и в голямо разнообразие – всички покрития за стена на сайта са идеалното декоративно решение, което ще промени представите ви за естетика.