Спайдърмен и Лешояда в битка

65.00 лв

В наличност


Опции

Питър Паркър е обратно в Ню Йорк. След стажа при Тони Старк мечтите му са един ден да стане отмъстител. Но Железния човек не мисли така, за него Спадърмен е още хлапе и трябва да наблегне на училището и да бъде кварталния Спайдърмен, който да пази обикновените хора. Приключението обаче е в кръвта на Питър и Спайдърмен ще се забърка в много неприятности. Няма да бъде лесно да бъде едновремено супергерой и влюбен тийнейджър. А на всичкото отгоре и Лешояда има план, който трябва да бъде осуетен. Фототапет за детска стая със Спайдърмен и Лешояда от филма Спайдърмен: Завръщане у дома.

Как да поставим самозалепващ фототапет?

Нашите фототапети са самозалепващи и не е необходимо лепило за тяхното поставяне. При отлепване не оставят неприятни следи по стените. Вижте как да поставите бързо и лесно Вашият фототапет в нашето инсталационно видео по-долу!

Мат или гланц?

Фототапетът може да бъде отпечатан върху матово или гланцово фолио. По подразбиране фототапетите се печатат върху матово фолио освен ако изрично не отбележите, че желаете гланцово фолио. Повече информация за разликите между матовите и гланцовите фототапети можете да откриете тук.

Ламинат

Като опция предлагаме ламиниране на Вашият фототапет за стена. Ламинатът е тънък прозрачен филм който се поставя върху фолиото и го предпазва от надраскване и зацапване. Ако фототапетът е с ламинат то той може да се постави в баня, навън, може да се чисти с мокра кърпа или спирт.

Повече информация за нашите фототапети можете да прочетете тук.

Направете своята поръчка чрез бутона 'КУПИ' или на тел 0878 59 66 69.Стандартните размери на нашите фототапети са:

178 х 123 см

267 х 184 см

368 х 254 см

но ако желаете фототапет с точния размер на Вашата стена не се колебайте да се свържете с нас, ние можем да го изработим!

Доставката се извършва с Еконт или Спиди за сметка на клиента, с наложен платеж за стойността на продукта. Цената на куриерската услуга варира според желаната услуга - "до врата" или "до офис".  Приблизително доставката на един фототапет със среден размер излиза между 6.50 и 7.80 лв. 

Как да поставим фототапет за стена бързо и лесно!


ДОСТАВКА В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ

ТЕХНИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

ТЕЛЕФОН 0878 59 66 69