Меню
Your Cart

Този сайт използва 'бисквитки'. Използвайки го Вие се съгласявате с това.

Градове

Градове
Канале гранде от Риалто Канале гранде от Риалто
Ново Авторски
Модел: m0163
Мостът Риалто е един от символите на Венеция, а гледката от него към Канале Гранде е незабравима. Барокови сгради се разкриват пред вас в ра..
65,00 лв
Арки Арки
Ново Авторски
Модел: m0097
Със своите неоготически сгради, надвиснали от мястото разположено на близкия хълм, университетът в Глазгоу прилича на нещо сякаш извадено от..
65,00 лв
Университетът в Глазгоу Университетът в Глазгоу
Ново Авторски
Модел: m0096
Опознайте Шотландия, открехвайки вратата към един от най-старите университети в англоезичния свят, този в Глазгоу. Девизът на учебното заве..
65,00 лв
Музеят по Естествена История Музеят по Естествена История
Ново Авторски
Модел: m0094
Любителите на историята ще останат очаровани от този фототапет, събрал в един кадър огромната фигура на гигантски син кит и уникалната архит..
65,00 лв
Хоуп Хоуп
Ново Авторски
Модел: m0095
Тайнство и мистерия, непознат свят, изящни арки и колони, богато украсени тавани, съвършена симетрия и впечатляваща архитектура на чиито фон..
65,00 лв
Символите на Лондон Символите на Лондон
Ново Авторски
Модел: m0098
Два от символите на Лондон, събрани в съвършен кадър за нашия фототапет – емблематичната за града червена телефонна кабина, зад която призр..
65,00 лв
Риалто и Канале Гранде Риалто и Канале Гранде
Ново Авторски
Модел: m0166
Гондолите на Канале Гранде не спират да кръстосват, светлините на готическите сгради се отразяват във водите и създават магическо усещане. З..
65,00 лв
Гондолите на Венеция Гондолите на Венеция
Ново Авторски
Модел: m0167
Ако поне веднъж сте посетили Венеция, със сигурност ще ви липсват многобройните гондоли, които кръстосват Канале Гранде от сутрин до вечер. ..
65,00 лв
Канале Гранде, Венеция Канале Гранде, Венеция
Ново Авторски
Модел: m0165
Нощта бавно спуска завесата на моста Риалто във Венеция. Време е за романтика! Светлините на многоцветните сгради покрай Канале Гранде се от..
65,00 лв
Площад Испания, Севиля Площад Испания, Севиля
Ново Авторски
Модел: m0065
Следващото ни пътешествие до Испания, страна на културата и живата история, ще Ви отведе до любимия на туристите площад "Испания" в Севиля ..
65,00 лв
Малага Малага
Ново Авторски
Модел: m0048
Насладете се на слънчева Испания, културна и историческа съкровищница, съхранила ценни паметници и следи от различни цивилизации, и усетете ..
65,00 лв
Зимна приказка Зимна приказка
Най-разглеждани Авторски
Модел: m0198
Къщи покрити със сняг, заснежени върхове и дървета, и гладко като огледало езеро. Това е невероятният Халщат. Място което въплъщава в себе с..
65,00 лв
Санта Мадалена Санта Мадалена
Авторски
Модел: m0176
Църквата Света Магдалена ви очаква сгушена сред високите зъбери на италианските Доломити. Сред много живописни завои, сред които изобилства ..
65,00 лв
Докосване до историята Докосване до историята
Авторски
Модел: m0093
Снимката е от Музеят по Естествена История - Лондон, едно магическо място, което ще Ви остави без дъх. Освен с уникалната си архитектура муз..
65,00 лв
Залез над Париж Залез над Париж
Авторски
Модел: m0151
Красив залез над Париж, с изглед към Айфеловата кула. Шумните улици кипят от живот докато архитектурното чудо на Густав Айфел се къпе в свет..
65,00 лв
Комплексът Алхамбра Комплексът Алхамбра
Авторски
Модел: m0078
Комплексът Алхамбра (Аламбра) е едно истинско бижу от архитектурното наследство на Испания. Разположен е в покрайнините на град Гранада, на ..
65,00 лв
Цветната Венеция Цветната Венеция
Авторски
Модел: m0164
Духът на романтична Венеция ще изпълни дома ви с настроение за нежност, любов и топлина. Изберете си гондола и тя ще ви заведе на среднощна ..
65,00 лв
Модел: ft1392
Лофотен е едно магическо кътче далече на север в Норвегия. Този красив архипелаг е място където обвитите в сняг скалисти планини се срещат с..
65,00 лв
Показани са от 1 до 18 от 66 резултата (4 страници)