Меню
Your Cart

Този сайт използва 'бисквитки'. Използвайки го Вие се съгласявате с това.

Пейзажи

Пейзажи


Фототапети с пейзажи, подходящи за всяка спалня, хол или всекидневна.

Пролет в Алпите Пролет в Алпите
Ново Авторски
Модел: m0234
Алпите са красиви не само през зимата. Огледайте се и се докоснете до магията на величествената планина, която простира снагата си през 8 ев..
65,00 лв
Заскрежената гора Заскрежената гора
Ново Авторски
Модел: m0227
Заскрежената гора създава настроение за зимна приказка. Може би Снежната кралица ще долети от някъде с шейната си? Разходете се и ще усетит..
65,00 лв
На ски в Алпите На ски в Алпите
Ново Авторски
Модел: m0204
Пригответе си чаша червено вино, запалете камината и отправете поглед към заснежените Алпи. Всичко е бяло и нежно, величествено и завладяващ..
65,00 лв
Лято в Алпите Лято в Алпите
Ново Авторски
Модел: m0187
Пригответе се за спираща дъха гледка към величествените Алпи. Настанете се удобно сред цветна поляна и високи сенчести ели. В далечината се ..
65,00 лв
Езерото Кареца в Доломитите Езерото Кареца в Доломитите
Ново Авторски
Модел: m0177
Езерото Кареца е сгушено сред красотите на италианските Доломити. Величествената природа се оглежда в неговите кристални води. Със сигурност..
65,00 лв
Старата гора Старата гора
Ново Авторски
Модел: m0228
Обичате ли мириса на бор? Този дървесен аромат докосва съзнанието ви, пренасяйки ви сред гъста гора от вековни дървета, които необезпокояван..
65,00 лв
Вековна гора Вековна гора
Ново Авторски
Модел: m0161
Разходката сред вековна гора ще ви разкрие красотата на природата високо в планината. Огромни дървета почти скриват слънцето и създават дълб..
65,00 лв
Вал Гардена, Доломитите Вал Гардена, Доломитите
Ново Авторски
Модел: m0174
Доломитите в Италия ви посрещат с красиви пейзажи от високи зъбери, зелени долини и малки сгушени къщурки, които сякаш са нарисувани от худо..
65,00 лв
Езеро в Доломитите Езеро в Доломитите
Ново Авторски
Модел: m0188
Не случайно езерото “Брайс” е наричано “перлата” на италианските Доломити. Огледайте се в кристално чистите му води. Ще видите отражението н..
65,00 лв
Есенен изгрев Есенен изгрев
Ново Авторски
Модел: m0185
Есента прилича на непознат художник, който е изсипал боичките си и е изпъстрил света с всички нюанси на дъгата. В гората очарованието на тоз..
65,00 лв
Заснежената гора Заснежената гора
Ново Авторски
Модел: m0226
Облечете се топло и открийте красотата на заснежената гора. Всичко е покрито с бял килим, а клоните на дърветата имат нежна дантела от скреж..
65,00 лв
Гора с див зюмбюл Гора с див зюмбюл
Ново Авторски
Модел: m0160
Разходете се сред цветна поляна от цъфнал зюмбюл, който изпълва пространството около вас със сладникави мотиви. Всичко е покрито с бледо лил..
65,00 лв
Разходка сред гората Разходка сред гората
Ново Авторски
Модел: m0230
Време е за разходка сред чуруликащите звуци на птиците, дъбови дървета, които образуват арка над горската пътека и създават прохлада. Вдишай..
65,00 лв
Резерват Стара Река Резерват Стара Река
Ново Авторски
Модел: m0190
Протегнете ръка и докоснете планинския поток. Усетете колко е студена водата, вижте колко гладки са камъните и се вслушайте в нежното шумоле..
65,00 лв
Слънчогледов залез Слънчогледов залез
Ново Авторски
Модел: m0222
Слънцето бавно залязва над близките върхове и е обагрило облаците в червен нюанс. Слънчогледово поле се подготвя за сън. Пейзажът е релаксир..
65,00 лв
Слънчогледи Слънчогледи
Ново Авторски
Модел: m0221
Когато видите безкрайно поле от жълти слънчогледи значи лятото е в разгара си. Накъдето и да погледнете погледът ви достига само до тези слъ..
65,00 лв
Залез над лавандулово поле Залез над лавандулово поле
Ново Авторски
Модел: m0080
Съпреживейте вълшебен лавандулов залез и превърнете дома си в оазис на красотата и романтиката с нашия фототапет, рисуващ развълнувано лила..
65,00 лв
Златната есен Златната есен
Ново Авторски
Модел: m0029
Над пелената от папрат, застелила влажната есенна земя, обагрени в чисто злато, извисяват снаги високи дървета, гордо развели огнени гриви, ..
65,00 лв
Показани са от 1 до 18 от 242 резултата (14 страници)