Абстракция глухарче

49.00 лв

В наличност


Опции

Фототапет за врата с абстрактна макро фотография на глухарче. Разноцветното фотографско осветление създава една магическа картина, което ще придаде свеж стил на всеки дом. Този стикер за врата е страхотен начин да направите белите врати у дома уникални и неповторими.

Как да поставим фототапет за врата?

Нашите фототапети за врата са самозалепващи и не е необходимо лепило за да ги поставите. Просто отлепяте гърба на фототапета и залепяте на вратата. Ако решите да го премахнете гарантираме, че няма да останат неприятни следи по вратата.

Мат или гланц?

Фототапетът може да бъде отпечатан върху матово или гланцово фолио. По подразбиране фототапетите за врата се печатат върху матово фолио освен ако изрично не отбележите, че желаете гланцово фолио. Повече информация за разликата между матовото и гланцовото фолио можете да откриете тук.

Ламинат

Като опция предлагаме ламиниране на Вашият фототапет за врата. Ламинатът е тънък прозрачен филм който се поставя върху фолиото и го предпазва от надраскване и зацапване. Ако фототапетът е с ламинат то той може да се постави в баня, навън, може да се чисти с мокра кърпа или спирт.

Повече информация за нашите фототапети можете да прочетете тук.

Направете своята поръчка чрез бутона 'КУПИ' или на тел 0878 59 66 69.

Стандартния размер на нашите фототапети за врата е 76 х 200 см но ако желаете друг размер просто ни пишете и ние ще го изработим. 

Стикерите могат да бъдат отпечатани върху матово или гланцово фолио. Като опция предлагаме ламиниране на Вашият фототапет за врата. Ламинатът е прозрачен филм който се постава върху фолиото и го предпазва от надраскване и зацапване. Ако фототапетът е с ламинат то той може да се чисти с мокра кърпа или дори да се постатави в банята без да се притеснявате, че ще се повреди при къпане.

Доставката се извършва с Еконт или Спиди за сметка на клиента, с наложен платеж за стойността на продукта. Цената на куриерската услуга варира според желаната услуга - "до врата" или "до офис".  Приблизително доставката на един фототапет за врата излиза между 6.50 и 7.50 лв. 

ДОСТАВКА В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ

ТЕХНИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

ТЕЛЕФОН 0878 59 66 69