Старата воденица

49.00 лв

В наличност


Опции

Фототапет за врата старата воденица. Кацнала там някъде из алпийските ридове тази стара дървена воденица пази спомени за едни далечни, отминали времена. Времена в които местността е кипяла от живот а воденичните камъни са мелели неуморно жито. Златните листа на клоните обгръщат дървената постройка и галят сводестия покрив. Този разноцветен стикер за врата ще направи белите врати у дома уникални и неповторими.

Как да поставим фототапет за врата?

Нашите фототапети за врата са самозалепващи и не е необходимо лепило за да ги поставите. Просто отлепяте гърба на фототапета и залепяте на вратата. Ако решите да го премахнете гарантираме, че няма да останат неприятни следи по вратата.

Мат или гланц?

Фототапетът може да бъде отпечатан върху матово или гланцово фолио. По подразбиране фототапетите за врата се печатат върху матово фолио освен ако изрично не отбележите, че желаете гланцово фолио. Повече информация за разликата между матовото и гланцовото фолио можете да откриете тук.

Ламинат

Като опция предлагаме ламиниране на Вашият фототапет за врата. Ламинатът е тънък прозрачен филм който се поставя върху фолиото и го предпазва от надраскване и зацапване. Ако фототапетът е с ламинат то той може да се постави в баня, навън, може да се чисти с мокра кърпа или спирт.

Повече информация за нашите фототапети можете да прочетете тук.

Направете своята поръчка чрез бутона 'КУПИ' или на тел 0878 59 66 69.

Стандартния размер на нашите фототапети за врата е 76 х 200 см но ако желаете друг размер просто ни пишете и ние ще го изработим. 

Стикерите могат да бъдат отпечатани върху матово или гланцово фолио. Като опция предлагаме ламиниране на Вашият фототапет за врата. Ламинатът е прозрачен филм който се постава върху фолиото и го предпазва от надраскване и зацапване. Ако фототапетът е с ламинат то той може да се чисти с мокра кърпа или дори да се постатави в банята без да се притеснявате, че ще се повреди при къпане.

Доставката се извършва с Еконт или Спиди за сметка на клиента, с наложен платеж за стойността на продукта. Цената на куриерската услуга варира според желаната услуга - "до врата" или "до офис".  Приблизително доставката на един фототапет за врата излиза между 6.50 и 7.50 лв. 

ДОСТАВКА В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ

ТЕХНИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

ТЕЛЕФОН 0878 59 66 69