Фототапет Изглед към Бруклин бридж и Манхатън

65.00 лв

В наличност


Опции

 Неоновата магия на нощен Манхатън се разтапя в Атлантика. Отблясъците ѝ очертават силуета на Бруклин бридж.

Кои са предимствата на нашите фототапети?

Изобилие от красота

Разполагаме с богато разнообразие от забележителни и оригинални фототапети на различна тематика, удовлетворяващи и най-взискателния вкус, които създават специфичната мечтана от Вас атмосфера в дома Ви. 

Безпроблемно залепване

Поставят се лесно и бързо, без да се налага използване на лепило. При отлепване не оставят неприятни следи по стените. Всичко това позволява фототапетите да бъдат многократно заменяни един с друг. За стабилно захващане за стената е необходимо тя да бъде гладка и добре почистена. 

Фототапети с висока издръжливост

Според желанието на клиента, фототапетите могат да бъдат ламинирани с един от двата вида ламинат – гланцов или матов. По този начин продуктът става устойчив на вода, почиства се изключително лесно, а издръжливостта му на различни фактори от околната среда е по-висока.

Гарантирана безопасност на продукта

Нашите фототапети притежават еко сертификат по международния стандарт Гриинград. Той гарантира, че нашата продуктова линия отговаря на най-строгите световни изисквания за ниски емисии на органични съединения в закрити помещения.

Безкомпромисно качество

Фототапетите са изработени от висококачествени материали, отговарящи на най-високите изисквания за качество. Всеки наш продукт се проверява чрез специална трифазна система за качество, което гарантира 100% - та удовлетвореност на нашите клиенти.

Лесно е да поръчате от нас

Произвеждаме нашите фототапети в България и Вие имате възможност във всеки един момент да се свържете с нас и да поръчате продукт с желаните от Вас индивидуален размер и дизайн. За повече информация се свържете с нас на посочения телефон.

Проявяваме разбиране към всеки клиент

За нас удовлетвореността на клиента е на първо място, ето защо, ако поради някаква причина не сте удовлетворени от закупения фототапет, ние незабавно ще Ви възстановим пълната сума. Необходимо е само да ни го изпратите обратно в състоянието в което сте го получили. 

Направете своята поръчка на тел 0876 00 16 59 или чрез бутона 'КУПИ'.

Стандартните размери на нашите фототапети са:

178 х 123 см

267 х 184 см

368 х 254 см

но ако желаете фототапет с точния размер на Вашата стена не се колебайте да се свържете с нас, ние можем да го изработим!

Доставката се извършва с Еконт или Спиди за сметка на клиента, с наложен платеж за стойността на продукта. Цената на куриерската услуга варира според желаната услуга - "до врата" или "до офис".  Приблизително доставката на един фототапет със среден размер излиза между 6.50 и 7.80 лв. 

Как да поставим фототапет за стена бързо и лесно!


ДОСТАВКА В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ

ТЕХНИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

ТЕЛЕФОН 0878 59 66 69