Повече за нашите фототапети

Кои са предимствата на нашите фототапети? Изобилие от красота Разполагаме с богато разнообразие от забележителни и оригинални фототапети на различна тематика, удовлетворяващи и най-взискателния вкус, които създават специфичната мечтана от Вас атмосфера в дома Ви. Безпроблемно залепване Поставят се лесно и бързо, без да се налага използване на лепило. При отлепване не оставят неприятни следи по стените. Всичко това позволява фототапетите да бъдат многократно заменяни един с друг. За стабилно захващане за стената е необходимо тя да бъде гладка и добре почистена. Фототапети с висока издръжливост Според желанието на клиента, фототапетите могат да бъдат ламинирани с един от двата вида ламинат – гланцов или матов. По този начин продуктът става устойчив на вода, почиства се изключително лес..

Прочети още

Печат и производство на спално бельо

Технологията която използваме за печат на нашето спално бельо е сублимация. За разлика от директния печат върху текстил нашето спално бельо никога няма да избледнее, няма проблем да се пере на висока температура и печата е практически вечен. Печатаме върху мек, хипоалергенен микрофибър с много високо качество. Самият процес на изработка започва с дизайн на спалния комплект в съответния размер. Дизайна след това се печата върху хартия, която минава през машина наречена каландър и се притиска към плата при висока температура, обикновено 195°C. По този начин изображението се трансферира върху плата и се фиксира от високата температура. Отпечатаното по този начин изображение е с ярки цветове и не избелява при пране. За разлика от текстилния печат, където се използва технолигията на директен п..

Прочети още

Мат или гланц?

Един въпрос, който често ни задават е каква е разликата между мат и гланц фототапет? Верни на максимата, че една снимка говори повече от хиляди думи решихме да покажем и сравним двата варианта. ГЛАНЦ От ляво на снимката е мострата на гланцовия фототапет. Гланцовото покритие придава на фототапета по-наситени и ярки цветове. Картините изглеждат по-цветни в сравнение с матовото покритие. Недостатъците му обаче го поставят на второ място при избора на покритие за фототапет. А те са следните. Когато гланцовият фототапет е изложен на директна светлина (слънчева, лампа или дори дневна светлина от прозорец на стая) той хвърля отблясъци, които пречат да се наблюдава фототапета като цялостно изображение. Вторият основен недостатък на гланцовия фототапет е факта, че на него си личат отпечатъци от п..

Прочети още

Печат на канава

Можем да отпечатаме Вашата снимка върху канава. Използваме висококачествена италианска канава за отпечатване на изображенията. Това гарантира наситени цветове, дълготрайност и качествено опъване на канавата върху рамката...

Прочети още

Декоративни възглавници със снимка

Можем да Ви предложим изработка на тези уникални подаръчни възглавници. Без значение дали ще си поръчате някой от нашите дизайни или желаете да отпечатате Ваша снимка, ние можем да го направим в кратки срокове, с отлично качество и на добра цена. Възглавницата се състои от калъфка и пълнеж от силиконов пух. Калъфката е от микрофибър, който е много мек и здрав текстил. Печата е двустранен върху калъфката. От страни калъфката е с цип, за да може да я свалите и изперете когато пожелаете...

Прочети още