Меню
Your Cart

Този сайт използва 'бисквитки'. Използвайки го Вие се съгласявате с това.

Бърза доставка

Фототапет Спайдърмен над нощен Ню Йорк

Фототапет Спайдърмен над нощен Ню Йорк
Фототапет Спайдърмен над нощен Ню Йорк
Фототапет Спайдърмен над нощен Ню Йорк
Фототапет Спайдърмен над нощен Ню Йорк
Ново
Фототапет Спайдърмен над нощен Ню Йорк
Фототапет Спайдърмен над нощен Ню Йорк
Фототапет Спайдърмен над нощен Ню Йорк
Фототапет Спайдърмен над нощен Ню Йорк
Фототапет Спайдърмен над нощен Ню Йорк
80,00 лв
  • Модел: df124

Възможни варианти

тапет по Ваш размер
Всички тапети се изработват по поръчка. Ако желаете да отпечатаме тапет с Ваши размери моля използвайте бутона "ИЗРАБОТКА ПО ВАШ РАЗМЕР" и ние ще се свържем с Вас с цена калкулирана спрямо Вашия размер. НЯМА ОСКЪПЯВАНЕ за тази услуга!

Един ефектен фототапет на Спайдърмен за детска стая за момче от поредицата филми Невероятният Спайдърмен / The Amazing Spiderman на металическо сиво син фон на светлините и знаковите небостъргачи на Ню Йорк. Спайдърмен е винаги актуален и любим супергерой от Вселената на Марвел, базиран на комикс. 

Как да поставим самозалепващ фототапет?

Нашите фототапети са самозалепващи и не е необходимо лепило за тяхното поставяне. При отлепване не оставят неприятни следи по стените. Вижте как да поставите бързо и лесно Вашият фототапет в нашето инсталационно видео по-долу!

Мат или гланц?

Фототапетът може да бъде отпечатан върху матово или гланцово фолио. По подразбиране фототапетите се печатат върху матово фолио освен ако изрично не отбележите, че желаете гланцово фолио. Повече информация за разликите между матовите и гланцовите фототапети можете да откриете тук.

Ламинат

Като опция предлагаме ламиниране на Вашият фототапет за стена. Ламинатът е тънък прозрачен филм който се поставя върху фолиото и го предпазва от надраскване и зацапване. Ако фототапетът е с ламинат то той може да се постави в баня, навън, може да се чисти с мокра кърпа или спирт.

Повече информация за нашите фототапети можете да прочетете тук.

Направете своята поръчка чрез бутона 'КУПИ' или на тел 0878 59 66 69.За печат на нашите фототапети и тапети използваме основно три вида медии – текстилен тапет, самозалепващо фолио и премиум тапетна хартия.

Текстилен тапет DURA-STICK

DURA-STICK е премиум материал върху който печатаме тапети, когато клиентът държи на най-доброто. Произведен е в Германия и съчетава всички позитиви от фолиото и хартията. DURA-STICK е полиестерен текстил, който може да се постави буквално на всякаква повърхност. Също както фолиото и той е самозалепващ и не се нуждае от лепило за поставяне. Но това което го отличава е, че той е по-дебел от фолиото, има фина текстура както хартиените тапети и на допир усещането е като скъп хартиен тапет. DURA-STICK не съдържа PVC, не се свива с времето и може да се отлепя и залепя многократно, без да оставя каквито и да е следи по стената. Освен това материалът е "дишащ", което означава, че няма да се притеснявате от конденз. В допълнение към всичко това, DURA-STICK има 90% блекаут слой, който гарантира, че ако тапетът се постави върху тъмна или шарена стена, то цветът няма да прозира и да се вижда през картинката.


снимка на хартия с текстура лен


Самозалепващо фолио

Самозалепващото фолио върху което печатаме нашите тапети и фототапети е немско и е от най-високо качество. При поставяне лепилният слой задържа фототапета здраво за стената, а след време ако желаете да премахнете фототапета той не оставя следи по стената. Особентото тук е, че за да се постави стената трябва да е гладка и почистена. Най-добре е стената да е боядисана с основа или латекс. Ако стената не е почистена има реална опасност по лепилния слой да залепне прах и тапета да се отлепи. Стената не трябва да е грапава.

Ламинат

Ламинатът представлява допълнителен слой от прозрачно фолио, който запечатва изображението и го предпазва от надраскване. Ламинатът прави фототапета по-дебел и по-здрав. Ламинат се избира основно за по-натоварени помещения, игротеки, детски стаи, бани и мокри помещения или там където има опасност тапета да бъде надраскан. Ламинираният фототапет може да се почиства безпроблемно с мокра кърпа.

Хартия

За тези които предпочитат традиционния начин за поставяне на тапети и фототапети предлагаме печат върху хартия. Специалното покритие позволява почистване и има устойчивост срещу механични въздействия. За апликиране е необходимо да се нанесе лепилен слой на гърба тапета, като препоръчваме да се използва тапетно лепило на PVA основа за монтаж на тежки тапети. След апликиране тапетите не оставят неприятна миризма. Можем да отпечатаме вашият фототапет на два вида хартия - хартия с ленена текстура (300 гр/м2) и гладка хартия без никаква текстура (180 гр/м2). По-долу можете да видите каква е разликата между тях.


снимка на хартия с текстура лен


снимка на хартия с текстура пясък


снимка на гладка хартия без текстура


ТЕКСТИЛЕН ТАПЕТ DURA-STICK

Стандартните размери са (широчина х височина):

183 х 127 см

244 х 169 см

305 х 211 см

366 х 254 см

САМОЗАЛЕПВАЩИ ФОТОТАПЕТИ

Стандартните размери на самозалепващите фототапети са (широчина х височина):

178 х 123 см

229 х 158 см

267 х 184 см

306 х 211 см

368 х 254 см

ХАРТИЕНИ ФОТОТАПЕТИ

Размерите на хартиените фототапети се различават от тези на самозалепващите, тъй като хартиенатата ролка е със специфична широчина. При тях стандартните размери са (широчина х височина):

183 х 127 см

244 х 169 см

305 х 211 см

366 х 254 см

420 х 254 см

Всички наши фототапети се произвеждат по поръчка и ако желаете фототапет с точния размер на Вашата стена не се колебайте да се свържете с нас! Изпратете ни Вашите размери и ние ще изчислим цена спрямо тях! Цената се изчислява на база квадратура. НЯМА ОСКЪПЯВАНЕ ЗА ТАЗИ УСЛУГА!

Ракел (комбинирана шпатула) за поставяне на самозалепващи тапети
Ново Най-разглеждани
Комбинирана шпатула - ракел, за поставяне на самозалепващи тапети. Помага за изкарването на въздуха между тапета и стената, като в същото време го пре..
6,00 лв