Принт Декор

Меню
Your Cart

Този сайт използва 'бисквитки'. Използвайки го Вие се съгласявате с това.

фототапети авторска колекция
фототапети
авторска колекция
Колекция от авторски снимки от нашите фотографи
разгледай
детски тапети - ексклузивна авторска колекция
детски тапети
авторска колекция
разгледай
фототапети авторска колекция
стикери за врата
авторска колекция
разгледай
печат върху текстил
печат върху текстил
авторска колекция
разгледай
Продуктите на Принт Декор

Там, където свършват ограниченията, започват мечтите… Понякога са смели, а понякога плахи, а ние от Принт Декор можем да сбъднем всяка една от тях! Интериорният дизайн е направление в изкуството, което интерпретира по забележителен начин нашия вътрешен свят. Овладейте хаоса, поканете блясъка на лукса и придайте идентичност на всяко едно кътче във вашия дом с фототапет от каталога ни.

Споделете мигове на щастие и уединение в духа на съвременната класика, която е пропита във всеки един от забележителните фототапети на Принт Декор. Фини комбинации от цветове, изящество и ненадминато излъчване, което танцува с отблясъците на природата, абстрактното, футуристичното и с воала на безвремието. Превърнете дома си във вълшебно място и нека този път бъде по-лично. Стилно посрещане и то всеки ден? С фототапетите на Принт Декор ще е ярко и динамично, бутиково и винаги различно!

Дисни принцеси картина на стената Дисни принцеси картина на стената
Ново Авторски
За Вашата малка принцеса и нейната дизайнерска детска стая Ви предлагаме ексклузивен детски фототапет с любимите Дисни принцеси в най-бляскавите си то..
65,00 лв
Фототапет Пес Патрул / Paw Patrol Фототапет Пес Патрул / Paw Patrol
Ново
Весело предложение за фототапет на Пес Патрул / Paw Patrol за детската стая за вашето малко момченце. Така Райдър и всички 7 малки кученца о..
65,00 лв
Арт тапет на Спайдърмен в пламъци Арт тапет на Спайдърмен в пламъци
Ново
Уникален и изпълнен с драматизъм и действие арт тапет на Спайдърмен, на фона на огнена стихия и горящите небостъргачи на Ню Йорк. Винаги актуален и лю..
65,00 лв
Арт фототапет на Елза от Замръзналото Кралство Арт фототапет на Елза от Замръзналото Кралство
Ново
Този фототапет на Елза от Замръзналото Кралство може да бъде едно стилно и вълнуващо допълнение към интериора на детската стая на вашето малко момиче...
65,00 лв
Замръзналото кралство 2 - Магията на природата Замръзналото кралство 2 - Магията на природата
Ново
Този фототапет на Замръзналото кралство 2 разказва историята на Елза и истината за нейните магически сили и приключенията в Магическата гора. Този тап..
65,00 лв
Арт Фототапет Невероятният Спайдърмен Арт Фототапет Невероятният Спайдърмен
Ново
Въздействащо предложение за фототапет на Спайдърмен за детска стая за момче Невероятният Спайдърмен / The Amazing Spiderman на фона на небостъргачите ..
65,00 лв
Фототапет Спайдърмен: Далеч от дома Фототапет Спайдърмен: Далеч от дома
Ново
Атрактивно предложение за фототапет на Спайдърмен за детска стая за момче от поредицата филми Спайдърмен: Далеч от Дома / Spiderman: Far from Home от ..
65,00 лв
Фототапет Спайдърмен: Завръщане у дома Фототапет Спайдърмен: Завръщане у дома
Ново
Едно въздействащо предложение за фототапет на Спайдърмен за детска стая за момче от филма от 2017г. Спайдърмен: Завръщане у дома / Spiderman : Homecom..
65,00 лв

Клиентите за нас

ГАЛЕРИЯ

Разгледайте снимки и видео с фототапети отпечатани за наши клиенти

От нашият блог