Принт Декор

Меню
Your Cart

Този сайт използва 'бисквитки'. Използвайки го Вие се съгласявате с това.

стенен календар 2023 година с авторски снимки
стенен календар с авторски снимки
2023
разгледай
фототапети авторска колекция
фототапети
авторска колекция
Колекция от авторски снимки от нашите фотографи
разгледай
детски тапети - ексклузивна авторска колекция
детски тапети
авторска колекция
разгледай
фототапети авторска колекция
стикери за врата
авторска колекция
разгледай
печат върху текстил
печат върху текстил
авторска колекция
разгледай
Продуктите на Принт Декор

Там, където свършват ограниченията, започват мечтите… Понякога са смели, а понякога плахи, а ние от Принт Декор можем да сбъднем всяка една от тях! Интериорният дизайн е направление в изкуството, което интерпретира по забележителен начин нашия вътрешен свят. Овладейте хаоса, поканете блясъка на лукса и придайте идентичност на всяко едно кътче във вашия дом с фототапет от каталога ни.

Споделете мигове на щастие и уединение в духа на съвременната класика, която е пропита във всеки един от забележителните фототапети на Принт Декор. Фини комбинации от цветове, изящество и ненадминато излъчване, което танцува с отблясъците на природата, абстрактното, футуристичното и с воала на безвремието. Превърнете дома си във вълшебно място и нека този път бъде по-лично. Стилно посрещане и то всеки ден? С фототапетите на Принт Декор ще е ярко и динамично, бутиково и винаги различно!

Азбука с динозаври Азбука с динозаври
Ново Авторски
Този авторски фототапет е една истинска динозавърска енциклопедия, която съчетава страстта на децата към света на динозаврите с научаването по забавен..
65,00 лв
Съвършенство от рози Съвършенство от рози
Ново Авторски
Почти доловимо е нежното ухание на розите, чието очарование се слива постепенно със загатнатия флорален фон. Розова сладост и винтидж акценти надничат..
65,00 лв
Розово Фламинго с орхидеи 2 Розово Фламинго с орхидеи 2
Ново Авторски
Нежен фототапет в розово и светлозелено за детската стая на малко момиче. С този фототапет ще придадете мек момичешки вид на помещението, което вече м..
65,00 лв
Карта на света с континенти и океани Карта на света с континенти и океани
Ново Авторски
Планетата Земя може да бъде описана само с една дума и тя е “чудо”. И тя е основно съставена от вода - океаните, моретата и реките. С този фототапет-..
65,00 лв
Карта на света с континенти и животни Карта на света с континенти и животни
Ново Авторски
Планетата Земя може да бъде описана само с една дума и тя е “чудо”. А някога замисляли ли сте се колко много животински видове съществуват по различни..
65,00 лв
Карта на света с горски животни акварел Карта на света с горски животни акварел
Ново Авторски
Акварелна чистота и живописна композиция от цветове ще ви накарат да се вгледате по-внимателно в този фототапет за бебешката или детска стая, който по..
65,00 лв
Световна карта с африкански животни акварел Световна карта с африкански животни акварел
Ново Авторски
Джунглата....Там, където правилата се определят от обитателите на дивата природата, която е величествена, тайнствена, мистериозна. Отворете сетива си ..
65,00 лв
Розово Фламинго с орхидеи Розово Фламинго с орхидеи
Ново Авторски
Нежно розово решение за детската стая на малкото момиче. С този фототапет ще придадете мек момичешки вид на помещението, което вече можете да декорира..
65,00 лв

Клиентите за нас

ГАЛЕРИЯ

Разгледайте снимки и видео с фототапети отпечатани за наши клиенти

От нашият блог