Меню
Your Cart

Този сайт използва 'бисквитки'. Използвайки го Вие се съгласявате с това.

Блог RSS Feed

29 сеп Фототапетите в образователния сектор
0 279
Иновативните методи за обучение в детските градини и в училищата включват мотивирането на децата посредством изкуството. То събужда техния интерес към учебниците и им помага да постигат високи академи..
22 сеп Честа практика ли е декорирането на тавана с фототапет
0 180
Посредством декоративни решения като фототапетите за стена могат да се “коригират” интериорни грешки, да се създаде усещане за простор, както и да се внесе тематично настроение във всяко едно помещени..
19 сеп Фототапет в банята - възможно ли е
0 190
В края на работния ден ни се иска да “измием” негативната енергия и стреса от себе си, за да си върнем доброто настроение и спокойствието. За целта се отправяме към едно от най-релаксиращите помещения..
15 сеп Персонализирано покритие за стена: добавяне на име, символи и фрази
0 122
Персонализираните решения се търсят все повече, когато става дума за декорацията на дома. С тях отразяваме личния си почерк, оставаме верни на вкуса си и сме различни от останали в подхода си при изгр..
12 сеп Декорация на морска тематика за свежи утрини и екзотично настроение
0 143
Ставате сутрин и усещане морския бриз... Уханието на лято гъделичка сетивата, а неговото освежаващо въздействие се слива перфектно с чашата горещо кафе, от което толкова силно се нуждаете! И не, не се..
08 сеп Винтидж интериор с декоративни покрития за стена
0 152
Носталгията по миналото е причина все повече хора да избират винтидж интериора за своя дом. Декорацията в такъв стил е също на почит, а фототапетите с ретро принт чудесно интерпретират обстановката, к..
05 сеп Актуални цветове при фототапетите за 2022 година
0 124
Тенденциите при цветовете в интериора следват ясна концепция, която често остава неподвластна на времето. И все пак, всяка година се наблюдават промени в трендовете при нюансите, в това число и при ко..
01 сеп Шест спиращи дъха пейзажа, които ще преобразят жилището ви
0 150
Страхотно е в дома ни да цари уютна и модерна обстановка. Но каква е цената за нейното постигане? Трябва ли да харчим много пари, за да се сдобием с класен и стилово издържан интериор, който по всички..
29 авг
0 129
За някои неща си струва да се отдели повече време и да се поговори за тях в детайли. Фототапетите тип “цветни стени” са сред декоративните решения, които не се класират към стандартните опции при изгр..
25 авг Фън Шуй интериор с фототапетите на Принт Декор
0 178
Все по-често се говори за изграждане на жилищен интериор в стил Фън Шуй. Учението е насочено към балансирането на енергиите с цел постигане на щастие и хармония във всяка една сфера от живота. Древнот..
22 авг Спалня в стил
0 172
Всеки си мечтае за дом, който да е пропит с лукс и класа. Дали ще е решен в тузарски стил, наподобяващ блясъка на Холивуд, или ще е вдъхновен от очарованието на Ренесанса; идеята е да се постигне елег..
18 авг Оптическа илюзия с фототапетите на Принт Декор - какви ефекти могат да се постигнат
0 152
В 21 век думата “невъзможно” не съществува при интериорните решения. Те са разнообразни, въздействащи и могат да бъдат персонализирани, така че да са като огледало на личността ни. Освен достъп до мод..
Показани са от 1 до 12 от 32 резултата (3 страници)