Меню
Your Cart

Този сайт използва 'бисквитки'. Използвайки го Вие се съгласявате с това.

Блог RSS Feed

25 май Фототапети с текстури: ефектен и бюджетен начин да разнообразите интериора
0 169
Бюджетните и красиви интериорни промени вече не са недостижима цел, защото съществуват решения като фототапетите с текстури. Те са цветни и стилни, което ги прави важен детайл при декоративното оформл..
22 май Винтидж настроение и ретро оформление – как да го постигнем
0 116
Еуфорията покрай ретро трендовете при интериора достига пикови стойности през 2023. Винтидж обзавеждането спокойно може да се нарече “новото черно”, като то се е превърнало в обсесия за мнозина. Интер..
19 май Създайте атрактивен интериор в заведението с Принт Декор
0 116
За да е успешен един бизнес, той трябва да бъде създаден и развиван с любов. Нестандартните методи за подобряването му са също сред добрите практики – решения като фототапетите на Принт Декор са ориги..
16 май Поканете вълшебния свят на Дисни у дома чрез тематична декорация за стена
0 92
Там, където всичко е възможно, стига само да мечтаеш от сърце… Светът на Дисни, в който “Имало едно време” е началото на една вълнуваща история, в която главните герои са принцове и принцеси, същества..
29 сеп Фототапетите в образователния сектор
0 808
Иновативните методи за обучение в детските градини и в училищата включват мотивирането на децата посредством изкуството. То събужда техния интерес към учебниците и им помага да постигат високи академи..
22 сеп Честа практика ли е декорирането на тавана с фототапет
0 332
Посредством декоративни решения като фототапетите за стена могат да се “коригират” интериорни грешки, да се създаде усещане за простор, както и да се внесе тематично настроение във всяко едно помещени..
19 сеп Фототапет в банята - възможно ли е
0 420
В края на работния ден ни се иска да “измием” негативната енергия и стреса от себе си, за да си върнем доброто настроение и спокойствието. За целта се отправяме към едно от най-релаксиращите помещения..
15 сеп Персонализирано покритие за стена: добавяне на име, символи и фрази
0 220
Персонализираните решения се търсят все повече, когато става дума за декорацията на дома. С тях отразяваме личния си почерк, оставаме верни на вкуса си и сме различни от останали в подхода си при изгр..
12 сеп Декорация на морска тематика за свежи утрини и екзотично настроение
0 316
Ставате сутрин и усещане морския бриз... Уханието на лято гъделичка сетивата, а неговото освежаващо въздействие се слива перфектно с чашата горещо кафе, от което толкова силно се нуждаете! И не, не се..
08 сеп Винтидж интериор с декоративни покрития за стена
0 285
Носталгията по миналото е причина все повече хора да избират винтидж интериора за своя дом. Декорацията в такъв стил е също на почит, а фототапетите с ретро принт чудесно интерпретират обстановката, к..
05 сеп Актуални цветове при фототапетите за 2022 година
0 210
Тенденциите при цветовете в интериора следват ясна концепция, която често остава неподвластна на времето. И все пак, всяка година се наблюдават промени в трендовете при нюансите, в това число и при ко..
01 сеп Шест спиращи дъха пейзажа, които ще преобразят жилището ви
0 294
Страхотно е в дома ни да цари уютна и модерна обстановка. Но каква е цената за нейното постигане? Трябва ли да харчим много пари, за да се сдобием с класен и стилово издържан интериор, който по всички..
Показани са от 1 до 12 от 36 резултата (3 страници)