Меню
Your Cart

Този сайт използва 'бисквитки'. Използвайки го Вие се съгласявате с това.

Блог RSS Feed

24 яну Сред природата от комфорта на дома: как да постигнем подобен ефект с цветовете?
0 323
Идеята на жилищния интериор е да ни донесе визуално и функционално удовлетворение. За целта е нужно да заложим на качествени и модерни мебели, а не по-малко важно е да изберем и красива декорация. От ..
10 яну Персонализиран фототапет за детски градини - добре дошли при своите мечти
0 347
Детската градина е мястото, където детето прекарва много време, което я прави институция с фундаментално значение за тяхната крехка психика. Там те се учат на самостоятелност, усвояват ценни знания и ..
03 яну Ролята на цветовете за формирането личността на детето
0 404
Емоционалното здраве на детето стои в основата на това да се превърне в пълноценна личност. За него е важно да расте уверено, обичано и спокойно, а цветотерапията помага това да се случи. Всеки нюанс ..
27 дек Какво е влиянието на цветовете в интериора върху настроението на човека?
0 235
Въздействието на цветовете върху психологията на човек е доказано. Всеки нюанс носи конкретен заряд и притежава силата да повлияе върху настроението ни. Не е случайно, че лятото залагаме на дрехи в яр..
20 дек Какво е приложението на цветотерапията в училище - цветните класни стаи
0 235
Цветни, забавни и интересни – тенденцията е днешните класни стаи да бъдат именно такива, за да учат децата с интерес и вдъхновение! Как обаче може да се постигне креативен и въздействащ интериор в уче..
13 дек Как да създадете креативен интериор за детския център
0 472
Детските центрове са място, където родителите могат да оставят своите деца, за да се забавляват до насита. Тези места са подходящи и за организирането на партита за рождени дни, а с времето техният бр..
25 май Фототапети с текстури: ефектен и бюджетен начин да разнообразите интериора
0 484
Бюджетните и красиви интериорни промени вече не са недостижима цел, защото съществуват решения като фототапетите с текстури. Те са цветни и стилни, което ги прави важен детайл при декоративното оформл..
22 май Винтидж настроение и ретро оформление – как да го постигнем
0 452
Еуфорията покрай ретро трендовете при интериора достига пикови стойности през 2023. Винтидж обзавеждането спокойно може да се нарече “новото черно”, като то се е превърнало в обсесия за мнозина. Интер..
19 май Създайте атрактивен интериор в заведението с Принт Декор
0 476
За да е успешен един бизнес, той трябва да бъде създаден и развиван с любов. Нестандартните методи за подобряването му са също сред добрите практики – решения като фототапетите на Принт Декор са ориги..
16 май Поканете вълшебния свят на Дисни у дома чрез тематична декорация за стена
0 325
Там, където всичко е възможно, стига само да мечтаеш от сърце… Светът на Дисни, в който “Имало едно време” е началото на една вълнуваща история, в която главните герои са принцове и принцеси, същества..
29 сеп Фототапетите в образователния сектор
0 1605
Иновативните методи за обучение в детските градини и в училищата включват мотивирането на децата посредством изкуството. То събужда техния интерес към учебниците и им помага да постигат високи академи..
22 сеп Честа практика ли е декорирането на тавана с фототапет
0 629
Посредством декоративни решения като фототапетите за стена могат да се “коригират” интериорни грешки, да се създаде усещане за простор, както и да се внесе тематично настроение във всяко едно помещени..
Показани са от 1 до 12 от 43 резултата (4 страници)