Меню
Your Cart

Този сайт използва 'бисквитки'. Използвайки го Вие се съгласявате с това.

Блог RSS Feed

02 юли Фототапет за стаята на тийнейджър - лесен или труден избор
admin 0 10
Модерно, различно и динамично – това са трите ключови думи, когато става въпрос за оформлението стаята на тийнейджъра. От "детска" тя се превръща в зона, където младежът опознава все повече реалния св..
29 юни Фототапет за детската стая - внесете настроение със стил
admin 0 15
Продуктите за детска стая са едни от най-търсените. Защото няма родител, който да не е готов на всичко, за да направи отрочето си щастливо и да му подари детство, изпълнено с много усмивки. Фототапет..
25 юни ТОП 5 дизайни на фототапети, с които домът ви ще се трансформира
admin 0 11
Можем да подобрим жилищната обстановка по много начини. Единият от тях е като обновим изяло обзавеждането, а другият е като заложим на въздействаща декорация. Фототапетът е сред работещите методи, с к..
22 юни Красота на всяка крачка: как да изберете фототапет за стаите в жилището
admin 0 50
Стане ли дума за жилищния интериор, десетки теми и въпроси излизат на преден план. Сред “казусите” е каква декорация на изберем за всяка една от стаите, така че да завършим обстановката по стилен и ор..
19 юни Идеи за минималистичен хол с фототапет в абстрактен стил
admin 0 75
Понятието "минималистичен" стана често използвана дума в съвременното ежедневие. Все повече хора решават да заложат на жилищен интериор в точно този стил, определяйки го за стилен, модерен и въздейств..
10 май Мат или гланц?
admin 0 81
Един въпрос, който често ни задават е каква е разликата между мат и гланц фототапет? Верни на максимата, че една снимка говори повече от хиляди думи решихме да покажем и сравним двата варианта. ГЛАНЦ ..
10 апр Как да поставим фототапет за стена
admin 0 123
Вижте нашето инсталационно видео как бързо и лесно да поставим фототапет за стена! ..
10 апр Допълнителна информация за нашите фототапети
admin 0 111
Кои са предимствата на нашите фототапети? Изобилие от красота Разполагаме с богато разнообразие от забележителни и оригинални фототапети на различна тематика, удовлетворяващи и най-взискателния вкус, ..
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)