Кои са предимствата на нашите фототапети?

Изобилие от красота

Разполагаме с богато разнообразие от забележителни и оригинални фототапети на различна тематика, удовлетворяващи и най-взискателния вкус, които създават специфичната мечтана от Вас атмосфера в дома Ви.

Безпроблемно залепване

Поставят се лесно и бързо, без да се налага използване на лепило. При отлепване не оставят неприятни следи по стените. Всичко това позволява фототапетите да бъдат многократно заменяни един с друг. За стабилно захващане за стената е необходимо тя да бъде гладка и добре почистена.

Фототапети с висока издръжливост

Според желанието на клиента, фототапетите могат да бъдат ламинирани с един от двата вида ламинат – гланцов или матов. По този начин продуктът става устойчив на вода, почиства се изключително лесно, а издръжливостта му на различни фактори от околната среда е по-висока.

Гарантирана безопасност на продукта

Нашите фототапети притежават еко сертификат по международния стандарт Greenguard. Той гарантира, че нашата продуктова линия отговаря на най-строгите световни изисквания за ниски емисии на органични съединения в закрити помещения.

Безкомпромисно качество

Фототапетите са изработени от висококачествени материали, отговарящи на най-високите изисквания за качество. Всеки наш продукт се проверява чрез специална трифазна система за качество, което гарантира 100% - та удовлетвореност на нашите клиенти.

Лесно е да поръчате от нас

Произвеждаме нашите фототапети в България и Вие имате възможност във всеки един момент да се свържете с нас и да поръчате продукт с желаните от Вас индивидуален размер и дизайн. За повече информация се свържете с нас на посочения телефон.

Проявяваме разбиране към всеки клиент

За нас удовлетвореността на клиента е на първо място, ето защо, ако поради някаква причина не сте удовлетворени от закупения фототапет, ние незабавно ще Ви възстановим пълната сума. Необходимо е само да ни го изпратите обратно в състоянието в което сте го получили.