За да е успешен един бизнес, той трябва да бъде създаден и развиван с любов. Нестандартните методи за подобряването му са също сред добрите практики – решения като фототапетите на Принт Декор са оригинален и различен начин да привлечете вниманието на клиентите към заведението, което управлявате, добавяйки щипка творчество към своята дейност. Приложението на покритията ни за стена намират широко приложение, като те са подходящи не само за дома, но и за ресторанти, кафенета, хотели, за обществени сгради, болници и др.


Използват ли се фототапетите в развлекателния сектор

Снимка 1 към блог статия Създайте атрактивен интериор в заведението с Принт Декор

Когато се подхожда нестандартно, крайните резултати няма как да са посредствени. В този ред на мисли, персонализираните фототапети са сред най-търсените, когато се касае за декорирането на:

  • заведението – фототапетите се купуват все по-често за заведения като ресторанти, сладкарници, кафенета, барове и други обекти в развлекателната сфера;
  • фоайето в козметичния център – то може да изглежда още по-красиво и модерно, ако е избрана декорация от типа на ламинираните тапети за стена и за врата;
  • чакалнята в лекарския кабинет – напрежението преди прегледа при доктора е възможно да бъде овладяно и заместено с положителни емоции, ако например в чакалнята има фототапет, изобразяващ природен пейзаж;
  • хотелската стая – има много обекти за настаняване с бутиково оформление на стаите, където интериорът е тематичен. Тапетите на Принт Декор с 3д изображение, на цветя и с винтидж дизайн са сред попаденията, на които можете да заложите, ако сте в хотелиерския бизнес.

Фототапетите се използват още за коридори, за под, а в някои случаи и за таван – подобно интериорно оформление привлича вниманието на клиентите с въздействащото си присъствие и ги кара да се чувстват комфортно по време на престоя си в заведението. Слагането на покритията е посредством залепяне и не изискват специална поддържа, за да запазят перфектния си вид. Предлагаме богат избор от цветни решения, които могат да се купят и с размери по поръчка.


Допринасят ли за подобряването на бизнеса

Снимка 2 към блог статия Създайте атрактивен интериор в заведението с Принт Декор

Всеки собственик на заведение иска обектът му да бъде посещаван и с висок рейтинг. За целта е нужно клиентите да откриват не само сносни цени и хубаво меню, ами и да останат доволни от обстановката. Тя може да бъде уютна, съвременна и различна, а ние от Принт Декор сме готови да ви помогнем да реализирате именно такива резултати.

Нашите фототапети са качествени, разнообразни като вид, евтини, устойчиви и с широко приложение – изберете подходящ вид и ангажирайте вниманието на посетителите в заведението по артистичен начин. На сайта ви очаква супер селекция от изображения, организирани по тема и приложение. Избирайки нашите продукти, вие избирате да сте успешни и да вървите все по-нагоре по стълбата на бизнес успеха.