Бюджетните и красиви интериорни промени вече не са недостижима цел, защото съществуват решения като фототапетите с текстури. Те са цветни и стилни, което ги прави важен детайл при декоративното оформлението на големи стени и малки ниши. От тях могат да се открият най-различни видове, така че да се постигне тематична обстановка и оригиналност в конкретното помещение.


Какъв ефект се постига с фототапетите, имитиращи текстури

снимка към блог статия Фототапети с текстури: ефектен и бюджетен начин да разнообразите интериора

Много от тях напомнят на индустриалното направление при обзавеждането, което става все по-популярно в продуктовата ниша. Леко грубовати, но изключително ефектни, фототапетите в стил дървена облицовка или мазилка са перфектен начин да внесем ярък акцент към тривиалното злободневие и да трансформираме жилищната обстановка в нещо доста по-добро.


Какви са основните им предимства

снимка към блог статия Фототапети с текстури: ефектен и бюджетен начин да разнообразите интериора

Преди да купим нещо за дома си, декорация или покритие за стена, трябва да сме сигурни в неговите предимства, да се уверим, че инвестицията наистина си струва. Ето защо е добра идея да се заложи на фототапет с текстури:

  • ефект на скъпа мазилка и дървесина – има доста луксозни облицовки за стени, които обаче са финансово недосегаеми за голяма част от купувачите. Един такъв тапет решава генерално проблема и то по красив и евтин начин;
  • бюджетно средство за разнообразяване на интериора – доста трудоемко и скъпо е да се направи някаква дървена облицовка. За целта трябват майстори, материалите са скъпи, а техническото време за изпълнението на проекта не е никак малко;
  • подходящи за стаи и за ниши – за детска стая, дневна, кухня, за малки зони като пространството под скосения покрив или за чупките при нестандартни архитектури; този вид декорация може да се използва по много начини, всички от които силно въздействащи;
  • лесни за смяна – често се случва жилищният интериор да ни омръзне, а ние да не сме финансово подготвени за сериозни промени или дори за леки козметични корекции. Фототапетите с текстури са ефектни, с дизайнерско оформление и много модерни. Издръжливи са във времето и могат да се сменят много лесно, когато искаме да променим обстановката вкъщи.

Декоративни решения за стена като тапетите с текстури са обект на голям избор в сайта на Принт Декор, където ще се изгубите в океана от стилни и качествени облицовъчни решения. По желание на клиента те могат да бъдат персонализирани или изработени с ламинирано покритие за повишаване на износоустойчивостта им.