Посредством декоративни решения като фототапетите за стена могат да се “коригират” интериорни грешки, да се създаде усещане за простор, както и да се внесе тематично настроение във всяко едно помещение. Приложението на този вид покритие е точно толкова широко, колкото и това за стена - използва се зони като спалнята, коридора, детската стая и хоум офиса. С него се постига красота, оригиналност и разнообразие, което прави продукта силно предпочитан от клиентите на Принт Декор.


В кои случаи се залага на фототапет за таван

Снимка към блог статия Честа практика ли е декорирането на тавана с фототапет

Изборът на подобен фототапет е винаги правилен. Спомага за обособяването на модерна обстановка и за оптическото увеличаване на пространствената площ. Декорация от такъв тип е обект на засилен потребителски интерес, който става все по-голям с течение на времето.

Въздействащи и красиви, фототапетите за таван са бягство от стандартния подход, прилаган на всеобщо основание при изграждането на съвременен интериор. На тях се залага в доста случаи, като например при ниски тавани. Тук може да се избере изображение с небе, за да се създаде илюзията за по-голяма височина. Снимките от Космоса и 3д фотографиите са също супер решение за постигането на въздействащ илюзорен ефект.


Кои са популярните изображения с такова приложение

Възможно е за тематична стаи да се изготви индивидуален проект от дизайнерите на Принт Декор, за да се реализират решения според желанията на клиента. На сайта ще откриете и готови фототапети, които са подходящи за таван, като по-популярните са:

  • космос и галактики - поканете необятното космическо пространство у дома си. Когато поставите фототапет с галактика на тавана ще имате чувството, че лежите под открито небе.
  • върхове на дървета - този тип фототапети създават илюзията че се намирате в гората и гледате към небето лежейки по гръб на земята.
  • самолет сред облаците - подобен пейзаж няма как да не ни накара да помечтаем, насочвайки поглед нагоре. Вълнуващите пътувания са винаги повод да се усмихнем и да очакваме утрешния ден с позитивна нагласа

Абстрактните изображения и морското дъно са също опции, на които смело можете да заложите, ако търсите ефектни резултати в интериорен план. От Принт Декор предлагаме покрития с впечатляващ дизайн, които освен красиви, са и евтини. Качествената изработка е също налице, а слагането на избрания фототапет се осъществява чрез залепяне на материала върху гладка и суха повърхност. За да е напасването му с размера на тавана перфектно, предлагаме и изработка на продукта по поръчка.


Къде у дома е удачно да ги поставим

Снимка към блог статия Честа практика ли е декорирането на тавана с фототапет

Фототапетите за таван се търсят за всякакви помещения - детски стаи, бани, коридори, спални и др. Освен за дома, той се купува често и за бизнеса, за да се създаде динамична и представителна работна обстановка.