Меню
Your Cart

Този сайт използва 'бисквитки'. Използвайки го Вие се съгласявате с това.

За нас

Историите са за това, за да бъдат разказвани. Някои изострят вниманието ни още в самото начало, други ни карат да мечтаем, а трети… Трети са толкова увлекателни, че можем да се връщаме към тях отново и отново. От Принт Декор вярваме, че светът е това, което е, а ние имаме имаме мисията да го направим още по-красив. За вас, нашите клиенти, за които посветихме цялото си време и любов, за да ви предложим уникални дизайнерски решения, от които да останете безмълвни!

Кои сме ние

Създадохме Принт Декор през 2015 година, когато всичко бе просто една арт авантюра и некомерсиален проект, който впоследствие реализирахме и превърнахме в най-голямото си творение на изкуството. Вдъхновени от чудесата на природата и съвременния интериорен дизайн, вървяхме смело напред към постигането на перфектни бизнес резултати, с които днес се гордеем изключително.

Основната ни дейност е производството на фототапети и печат на спално бельо и текстил, като освен на българския пазар, брандът Принт Декор е познат и в страни като САЩ, Австралия, Канада и в Европа. Постоянно разширяваме пазарната си мрежа, а това ни прави горди и уверени в това, което правим. Стремежът ни е да усъвършенстваме още повече предлаганите от нас продукти и услуги, разчитайки на ноу-хау методи на работа и иновативен подход.

Какво предлагаме

Ако за вас домът е най-съкровеното място, за което сте готови на всичко, за да стане той още по-уютен и модерен, Принт Декор е точният избор в точното за вас време. При нас ще откриете:

  • фототапети със стилна визия – подходящи са за стена, за врата и за ниши със специфични размери, за които можем да ви предложим подходящ вариант. На сайта ни ще видите фототапети с абстрактни изображения, на тема природа и много още интересни сюжети, с които домът ви ще придобие идентичност;
  • спално бельо – в Принт Декор ще видите разнообразна селекция от спално бельо, което ние произвеждаме и печатаме. Предлагаме го както с наши собствени дизайни, така и с опцията да бъде изработено по поръчка на клиента;
  • персонални дизайнерски услуги – портфолиото ни е впечатляващо, защото не се ограничаваме само до предлагането на готови продукти и решения. Освен производството на покрития по ваши размери, ние сме фокусирани и върху предварителната планировка и изграждането на персонални концепции, участвайки активно по време на целия процес.

Вярваме, че зад категоричния ни успех се крие таланта и амбицията на всеки един член на екипа на Принт Декор. За нас той не се измерва в печалбата, а с вашите усмивки и положителна обратна връзка. Създайте релаксираща и съвременна обстановка в дома си и изберете безапелационните ни дизайнерски решения, с които ще оставите лични си почерк по забележителен начин!

Защо да изберете Принт Декор

Принт Декор е не просто поредния онлайн магазин, от който можете да купите фототапет за дома. Тук вие ще попаднете на възможността да вдъхнете живот дори и на най-нестандартните си и смели проекти, свързани с декорирането на жилището. Екипът ни ще ви помогне със създаването на основната концепция, която заедно ще доразвием и финализираме.

Марката Принт Декор е синоним на стил и качество, които всеки иска за дома си. Всеки един от фототапетите ни е отпечатан върху самозалепващо PVC фолио, което се поставя за броени минути. За печата използваме ярки и наситени багрила, които можете да съхраните за по-дълго време чрез ламиниране на материала. По този начин изображението се “запечатва”, а устойчивостта му на външни влияния става още по-голяма.