За нас

Създадохме сайта printdecor.bg с много любов и желание. Занимаваме се с печат и производство на фототапети и текстил от 2015 година, като продаваме нашите продукти педимно в САЩ, Канада, Австралия и Европа. Сайтът printdecor.bg е насочен към нашите български клиенти, на които искаме да предложим същото качество и обслужване, което предлагаме и на нашите задгранични клиенти.

Фототапети

Фототапетите ни са отпечатани върху самозалепващо PVC фолио, поставят се много лесно и не е необходимо да се използва лепило за да се монтират. Печата е с много високо качество за ярки и наситени цветове. Ако искате да предпазите печата от надраскване можем да Ви предложим ламиниране на тапета за да се запечата самата картинка.

Печат върху текстил

Печатаме и произвеждаме спално бельо и текстил с наши дизайни. Тъй като размерите които в момента изработваме са съобразени с международния пазар (twin, queen, king и т.н.) за момента тези продукти се педлагат само на международните ни клиенти, но в момента подготвяме дизайни, които са съобразени с българските размер и съвсем скоро ще можем да предложим нашите дизайни и на българските ни клиенти.

Фирма

Фирмата която оперира сайта printdecor.bg е Принт Декор Криейтивс ООД, гр. Бургас ЕИК 205415536.

ДОСТАВКА В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ

ТЕХНИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

ТЕЛЕФОН 0878 59 66 69