Меню
Your Cart

Този сайт използва 'бисквитки'. Използвайки го Вие се съгласявате с това.

Принт Декор

Средиземноморско мечтание Средиземноморско мечтание
Ново
Модел: ft1525
Сън ли е това или божествена реалност, която ти се иска да направиш част от жилищния интериор още на секундата? Напомнящ на дворцови покои, ..
65,00 лв
Приказната гора Приказната гора
Ново
Модел: ft1524
Накъде ли води тази пътека? Може би отива в рая или в дън гората, където има неща, за които дори не си и подозирал… Футуристичното и магично..
65,00 лв
Тераса на скалистия бряг Тераса на скалистия бряг
Ново
Модел: ft1523
Понякога ни се иска просто да помълчим, защото няма нужда от повече думи. Те отекват някъде в миналото, след което не трябва да се обръщаме,..
65,00 лв
Тропически остров с палми Тропически остров с палми
Ново
Модел: ft1522
Екзотичните острови са като късче от рая, в който си мечтаем да попаднем поне веднъж в живота. Ярко синьото небе, кристално чистата вода, ма..
65,00 лв
Гора от секвои Гора от секвои
Ново
Модел: ft1521
Като планински великани се извисяват дърветата, а зелените им корони напомнят колко величествени са те. Лятното небе плахо наднича между тех..
65,00 лв
Дзен Дзен
Ново
Модел: ft1520
Семплите решения са често пъти по-добрият вариант, когато е време за декорирането на стените у дома. Този фототапет е прелюдия към класическ..
65,00 лв
Делфин и корали Делфин и корали
Ново
Модел: ft1519
Подводното царство е цял един свят, в който ако решим да се потопим, ще останем безмълвни от неговите невероятни богатства. Експлозия от цве..
65,00 лв
Морско мечтание Морско мечтание
Ново
Модел: ft1518
Лежерните мигове около басейна и в разгара на жаркото лято са безценни. Коктейли, полъх на морски бриз и добро настроение - какво повече му ..
65,00 лв
Палмови листа Палмови листа
Ново
Модел: ft1517
Понякога е нужно само още малко, за да можем да кажем, че интериорът е окончателно завършен. Стилен фототапет на флорална тематика и със сем..
65,00 лв
В дивата джунгла В дивата джунгла
Ново
Модел: ft1516
Декорирането на дома е сладко предизвикателство, което вече можеш да посрещнеш с широка усмивка на лице. Защото ние от Принт Декор ти даваме..
65,00 лв
Червеният водопад Червеният водопад
Ново
Модел: ft1515
Кой е казал, че трябва да отидем в планината, за да се почувстваме великолепието на девствената природа? С този фототапет тя ще се настани в..
65,00 лв
Омагьосаната гора Омагьосаната гора
Ново
Модел: ft1514
Вдън гората има дълбоко скрити тайни, които със сигурност ти е любопитно да узнаеш. Накъдето и да се обърнеш те очакват спиращи дъха гледки ..
65,00 лв
Загубени в джунглата Загубени в джунглата
Ново
Модел: ft1513
Природата е удивителна с всички нейни нюанси. Тя е красива, живописна и ухаеща на свежест. Срещата с нея никога не е достатъчно дълга, че да..
65,00 лв
Флорална експресия Флорална експресия
Ново
Модел: ft1512
Флорална експресия и заплетена игра на цветовете надничат от този дизайнерски фототапет за дома. Решен е в интензивни цветове, които провоки..
65,00 лв
Есенна разходка Есенна разходка
Ново
Модел: ft1511
Божествен есенен пейзаж, който спира дъха със своите живописни цветове, преливащи един в друг по невероятен начин. Умиращата природа си има ..
65,00 лв
Терасите на Санторини Терасите на Санторини
Ново
Модел: ft1510
Санторини. Мястото, което е синоним на романтиката и безбрежното щастие, окъпано в лъчите на жаркото слънце. Там можеш да преживееш своята п..
65,00 лв
Синьо безвремие Синьо безвремие
Ново
Модел: ft1509
Синята бездна винаги е излъчвала тайнственост и загадъчност, а нейната неповторима красота е причината да искаме да се докоснем до нея по вс..
65,00 лв
Река в гората Река в гората
Ново
Модел: ft1508
Горска идилия и глътка свежест във всяко листенце, поточе и пътечка, осеяна с богатствата на природата. Разказ за безконечната любов между с..
65,00 лв
Показани са от 1 до 18 от 671 резултата (38 страници)