Меню
Your Cart

Този сайт използва 'бисквитки'. Използвайки го Вие се съгласявате с това.

Фототапети

Всичко започва с мечтата да се сдобием с жилище, в което всеки един ден е вълнуваща история, а ние сме главните герои в приказката. Естетика, уют и комфорт… Кой не иска да бъде е част от подобен интериорен сюжет, който непрекъснато предизвиква сетивата ни и ни кара да се усмихваме, поглеждайки към създаденото от нас творение, наречено "дом"?

От Принт Декор имаме удоволствието да ви представим нашата уникална колекция от фототапети с дизайн, който е неподвластен на времето. Въздействащ, стилен, а понякога и леко провокативен – време е да забравите за посредствеността и да отворите широко вратата си за истинската красота!

Какво ще видите в категорията

В настоящата категория ще намерите изключително разнообразие от фототапети за спалня, детска стая, хол и кухня, които притежават оригинален дизайн без аналог. Предлагаме ги на всякаква тематика, като с тях ще успеете да постигнете желаната атмосфера с финес и удоволствие – пейзажи, градове, цветя, животни, космос, абстрактни, спортни и много още други.

Покритията ни за стени са качествени, поставят се лесно, а при изработката им се използват висок клас еко-мастила. Произвеждаме фототапети и по индивидуална поръчка, което позволява реализирането на дори и най-смелите интериорни проекти. Държим на доброто изпълнение и винаги обръщаме внимание на детайла. За нас удовлетворението на клиентите ни е много важно, а положителната обратна връзка се явява най-голямото за екипа на Принт Декор вдъхновение.

Защо да изберете фототапетите на Принт Декор

Фототапетите на сайта са единствени по рода си и това си личи отдалеч. В тях ще откриете очарованието на съвременния свят, преплетено с класическата красота, която ще ви се усмихва кокетно от аранжирана с много вкус стена. Продуктите на Принт Декор се отличават със следните преимущества:

  • предлагаме ги в огромно стилово разнообразие – каквото и да търсите, ви уверяваме, че тук ще го откриете! Постарали сме се да съберем на едно място фототапети на всякаква тематика, като каталогът ни включва и специална авторска колекция за търсещите креативни решения с високо качество;
  • имат отлични износоустойчиви параметри – за направата на покритията ни за стена са вложени внимателно селектирани суровини, които гарантират тяхната дълговечност и запазването на високите им естетически показатели във времето;
  • поставят се и поддържат много лесно – това е също едно от безспорните предимства на фототапетите с марката Принт Декор. Всеки един от вас ще успее безпроблемно да постави и напасне покритието на стената, за което не се изисква допълнително лепене.

Всеки вид фототапет може да се изработи по персонализиран дизайн, което включва и избора на типа покритие – матово или гланцово фолио, допълнително ламиниране и размера на материала.

За къде са подходящи

Продуктите в категорията са подходящи за всяка една стая и кътче във вашия дом. Те могат да бъдат израз на вътрешния ви свят, да са вашето творческо проникновение и експресията, от която имате нужда, за да финализирате интериорните проекти по перфектен начин.

В кухнята, в детската, в дневната и спалнята – красотата е винаги “добре дошла”, като още малко от нея никога не е излишно. Направете стаята за готвене още по-комфортна, а покоите си още по-приютяващи и уютни с някой от уникалните ни фототапети. Нека е още сега!

Течен мрамор акрил в светло сиво и кафяво Земя Течен мрамор акрил в светло сиво и кафяво Земя
Ново Най-разглеждани
Модел: LT312
Този фототапет на мраморна магия от акрил в прозрачно сиво и деликатно светло кафяво с фин пясъчен ефект е на път да превземе сетивата ти. С..
80,00 лв
Класическа текстура на пеизажен мрамор в бяло и черно Класическа текстура на пеизажен мрамор в бяло и черно
Ново
Модел: LT294
Ние от Принт Декор ви предлагаме този висококачествен фототапет с класическа текстура на мрамор в черно и бяло. Тази текстура ще ви приближи..
80,00 лв
Класическа текстура на мрамор в бяло и черно Класическа текстура на мрамор в бяло и черно
Ново
Модел: LT291
Ние от Принт Декор ви предлагаме този висококачествен фототапет с класическа текстура на мрамор в черно и бяло. Тази текстура ще ви приближи..
80,00 лв
Текстура Пейзажен мрамор в бежаво и сиво Текстура Пейзажен мрамор в бежаво и сиво
Ново Най-разглеждани
Модел: LT322
Следвайки последните трендове в интериорният дизайн ние от Принт Декор ви предлагаме този висококачествен фототапет с текстура на пейзажен м..
80,00 лв
Текстура Пейзажен мрамор в бежаво и тюркоазено зелено Текстура Пейзажен мрамор в бежаво и тюркоазено зелено
Ново
Модел: LT321
За нас е удоволствие да ви предложим този висококачествен фототапет с текстура на пейзажен мрамор в бежаво,кафяво и нежно тюркоазено зелено...
80,00 лв
Текстура Пейзажен мрамор в бежаво и кафяво Текстура Пейзажен мрамор в бежаво и кафяво
Ново
Модел: LT320
За нас е удоволствие да ви предложим този висококачествен фототапет с текстура на пейзажен мрамор в бежаво и кафяво. Тази текстура ще ви ост..
80,00 лв
Текстура Травертин в светло бежаво и бяло Текстура Травертин в светло бежаво и бяло
Ново
Модел: LT323
Внесете нежност и приридна красота с тази детайлна и деликатна текстура на естествен камък травертин. Интериорните дизайнерите обожават този..
80,00 лв
Текстура Травертин в розово и бяло Текстура Травертин в розово и бяло
Ново
Модел: LT331
Внесете природна нежност и красота с този уникален фототапет на розов травертин. Архитектите и дизайнерите обожават този камък заради естест..
80,00 лв
Текстура Травертин в бежаво Текстура Травертин в бежаво
Ново
Модел: LT324
Дизайнерите на Принт Декор с удоволствие ви представят тази изящтна текстура на естествен камък травертин. Архитектите и дизайнерите обожава..
80,00 лв
Текстура Мрамор в бежаво и сиво Текстура Мрамор в бежаво и сиво
Ново
Модел: LT310
За нас е удоволствие да ви предложим този висококачествен фототапет с дигитална текстура на мрамор в бежаво и сиво. Интериорните дизайнери о..
80,00 лв
Текстура Италиански мрамор в бежаво Текстура Италиански мрамор в бежаво
Ново
Модел: LT309
За нас е удоволствие да ви предложим този висококачествен фототапет текстура на италиански мрамор в бежаво. Интериорните дизайнери обожават ..
80,00 лв
Фототапет 3D Черна бетонна стена Фототапет 3D Черна бетонна стена
Ново
Модел: LT335
Ако искате да създадете модерен интериор в индустриален стил то настоящият 3D фототапет е идеалното лесно и бюджетно декоративно решение. Та..
80,00 лв
3D Асиметрични Бетонни блокове в сиво и бежаво 3D Асиметрични Бетонни блокове в сиво и бежаво
Ново
Модел: LT334
Ако искате да създадете модерен интериор в индустриален стил то настоящият 3D фототапет е идеалното лесно и бюджетно декоративно решение. Ст..
80,00 лв
Фототапет 3D Бетонни блокове квадрати Фототапет 3D Бетонни блокове квадрати
Ново
Модел: LT332
Ако искате да създадете модерен интериор в индустриален стил то настоящият 3D фототапет е идеалното лесно и бюджетно декоративно решение. Ст..
80,00 лв
Фототапет 3D Бетонни блокове Фототапет 3D Бетонни блокове
Ново
Модел: LT151
Ако искате да създадете модерен интериор в индустриален стил то настоящият 3D фототапет е идеалното лесно и бюджетно декоративно решение. Ст..
80,00 лв
Арт тапет Бели Лотуси Акварел Арт тапет Бели Лотуси Акварел
Ново
Модел: LT287
Фототапет с нежна арт композиция с бели и розови лотуси, която привлича с изящността си. Кокетно дизайнерско фенг щуй решение в съвременен с..
80,00 лв
3D Триъгълна геометрия в черно 3D Триъгълна геометрия в черно
Ново
Модел: LT142
Модернистично, минималистично и забележително, това наше предложение за фототапет е истинско попадение! Дизайнът е 3Д, цветовата гама е черн..
80,00 лв
Ретро стена стуко мазилка и бели деко панели със злато Ретро стена стуко мазилка и бели деко панели със злато
Ново Авторски
Модел: TF008
Авторски арт фототапет от Принт Декор в стил ретро модернизъм, който балансирано съчетава няколко актуални дизайнерски течения за постигане ..
65,00 лв
Показани са от 1 до 18 от 730 резултата (41 страници)

Често задавани въпроси за нашите фототапети

Самозалепващите фототапети се поставят много по-лесно в сравнение с традиционните, при които се използва лепило. Достатъчно е само да се отлепи хартиената подложка на гърба и тапета да се залепи на стената. Не е необходимо допълнително лепило за поставянето им. 

За да изберете подходящ детски фототапет е необходимо да се съобразите с няколко неща. На първо място е полът и възрастта на детето. Ако детето проявява интереси към определена тематика, то това би било много подходящ избор. Добавянето на ламинат е много добра идея, тъй като ламинатът защитава фототапета от надраскване и може лесно да се почисти ако бъде надраскан.