Меню
Your Cart

Този сайт използва 'бисквитки'. Използвайки го Вие се съгласявате с това.

Фототапети за врата

Някои неща са толкова необходими, че дори не подлежат на обсъждане. Като онези дизайнерски решения, по които въздишаме и не можем да спрем да мислим за тях нито за миг! Фототапетите за врата на Принт Декор са сред продуктите, притежаващи качествата да бележат сетивата ни завинаги. Те са един по-различен прочит на съвременните интериорни акценти, отличаващи се със своето прелестно визуално оформление и перфектни технически специфики. Внушителни и стилни, те са липсващото парченце от пъзела, с което всичко си идва на място си…

Какви продукти предлагаме в категорията

Ценителите на домашния разкош ще могат да открият в настоящия раздел качествени и разнообразни като визия фототапети за врата, с които лесно ще успеете да се почувствате като най-ярката звезда в своя малък свят. Цялата колекция от покрития има бутиково излъчване и е напълно подходяща за създаването на авангардни визии и концепция с реалистичен подтон. Без значение дали жилището ви е решено в индустриален, ретро-модернистичен, скандинавски или шаби стил, благодарение на нашите фототапети ще успеете да го освежите и допълните по красив и бюджетен начин.

Защо да купите фототапет за врата

Омръзнало ви е от едни и същи предложения по магазините? Търсите нещо различно и дори провокативно за вашия дом, с което нещата да станат “по-така” и да са отражение на вашата личност? Вие сте на точното място, защото от Принт Декор имаме удоволствието да ви предложим не просто покрития за врати, а произведения на изкуството, с които ще се уверите, че любовта от пръв поглед съществува. Ето защо да заложите на фототапетите в категорията:

  • ефектен завършек на интериорните врати – в по-голямата си част те са еднотипни, а това не се харесва на хората, търсещи нещо по-различно за своя дом. С фототапетите на Принт Декор дори и второстепенни компоненти като вратите вкъщи ще изглеждат като същинско творение на изкуството, за което вие ще сте главните “виновници”. С тях влизането в стаята ще е вълнуващо и ще ви кара да се усмихвате широко на гледката. Природни гледки, горски феи, абстрактни изображения и визии за деца – време е да поставите и последния щрих;
  • естетически ползи за общата обстановка – жилищното обзавеждане е красива симбиоза между практичното и модерното, провокативното и класиката. На кое ще наблегнете повече, зависи от вас, но има неща, които не бива да пропускате. Като това да се погрижите за онези малки детайли, правещи общата картина абсолютно завършена. С нашите фототапети за врата цялостният интериор във вашия дом ще бъде съвършен, оригинален и супер "тренди";
  • допълнителни опции – предлагаме отпечатване на фототапетите върху гланцово и матово фолио. Друга наша услуга е ламинирането на покритието, което представлява тънък филм, предпазващ материала от износване, зацапване и надраскване. Присъствието на подобен прозрачен финиш подобрява експлоатационните качества на продукта, който след това може да бъде използван години наред без никакви промени по визията и целостта му;
  • фототапет по дизайн и размер на клиента – персонализираните решения са наш "специалитет", като те дават възможност да постигнете уникално съзвучие във вашето жилище. Можем да произведем покритие за врата по ваши индивидуални размери, както и по предварително зададена визия.

Няма нищо по-хубаво от дом, в който всичко е добре балансирано – цветовете, текстурите, мебелните стилове, декорацията. Фототапетите за врати са също сред “главните герои”, които е добре да включите в сюжета, за да е той още по-вълнуващ и изкусителен. Създайте пъзел от спомени, мечти и искрени усмивки, отделяйки време за малките детайли и отидете отвъд най-смелите си очаквания!

Лесно ли се слага

Поставянето на тапетите за врати е сравнително елементарно като технология. Можете да ги поставите безпроблемно и за минимално време – не е нужно да използвате лепило или друг вид прикрепящ материал, защото покритията ни са самозалепващи. От вас се изисква просто да премахнете фолиото от гърба на материала и да го поставите на желаното от вас място. Дори и ако решите да го отстраните след време, няма да останат никакви следи по повърхността.

Модел: fv9002
Малката горска фея държаща цвете в ръка е тук за да придаде приказен дух на детската стая. Създайте уют в стаята на Вашата малка принцеса с ..
49,00 лв
Преди изгрев Преди изгрев
Най-разглеждани Авторски
Модел: fv0005
Фототапет за врата преди изгрев. Снимката е правена на бургаския плаж, до моста, малко преди изгрев слънце. На преден план са няколко от ска..
49,00 лв
Старата воденица Старата воденица
Най-разглеждани
Модел: fv0043
Фототапет за врата старата воденица. Кацнала там някъде из алпийските ридове тази стара дървена воденица пази спомени за едни далечни, отмин..
49,00 лв
Абстракция глухарче Абстракция глухарче
Най-разглеждани
Модел: fv0040
Фототапет за врата с абстрактна макро фотография на глухарче. Разноцветното фотографско осветление създава една магическа картина, което ще ..
49,00 лв
Въжен мост Въжен мост
Най-разглеждани
Модел: fv0042
Фототапет за врата със снимка на въжен мост извисяващ се над бурна река в амазонската джунгла. На фона на гъстата зеленина този висящ мост с..
49,00 лв
Телефонна кабина Телефонна кабина
Най-разглеждани Авторски
Модел: fv0006
Фототапет за врата със снимка на един от най-известните символи на Англия - червените телефонни кабини. Този самозалепващ фототапет предлага..
49,00 лв
Цветно глухарче Цветно глухарче
Най-разглеждани
Модел: fv0041
Фототапет за врата с красива макро фотография на глухарче огряно от разноцветна светлина. Розови, лилави и сини лъчи се преплитат из нежните..
49,00 лв
Поле с макове Поле с макове
Най-разглеждани Авторски
Модел: fv0003
Фототапет за врата който ще Ви напомня за пролетта с тази невероятна гледка към нежните полски макове. Красотата на цветното поле се допълва..
49,00 лв
Залез над лавандулово поле Залез над лавандулово поле
Най-разглеждани Авторски
Модел: fv0002
Фототапет за врата който ще докара полъха на лавандуловото поле у дома! С ярки и наситени цветове този самозалепващ фототапет може бързо и л..
49,00 лв
Бяла стена с цветя Бяла стена с цветя
Най-разглеждани Авторски
Модел: fv0001
Фототапет за врата с бяла стена покрита с цветя от пълзящо растение, създавайки 3D оптическа илюзия. Снимката е правена в красивия испански ..
49,00 лв
Фототапет за врата "Розов замък"
Най-разглеждани
Модел: fv9001
Нежни розови цветове за едно приятно настроение със стикер за врата "Розов замък". Създайте уют и комфорт за Вашата малка принцеса с този пр..
49,00 лв
Показани са от 1 до 11 от 11 резултата (1 страници)

Често задавани въпроси за нашите фототапети

Самозалепващите фототапети се поставят много по-лесно в сравнение с традиционните, при които се използва лепило. Достатъчно е само да се отлепи хартиената подложка на гърба и тапета да се залепи на стената. Не е необходимо допълнително лепило за поставянето им. 

За да изберете подходящ детски фототапет е необходимо да се съобразите с няколко неща. На първо място е полът и възрастта на детето. Ако детето проявява интереси към определена тематика, то това би било много подходящ избор. Добавянето на ламинат е много добра идея, тъй като ламинатът защитава фототапета от надраскване и може лесно да се почисти ако бъде надраскан.