Меню
Your Cart

Този сайт използва 'бисквитки'. Използвайки го Вие се съгласявате с това.

Цветя

Абстракция глухарче Абстракция глухарче
Най-разглеждани
Модел: fv0040
Фототапет за врата с абстрактна макро фотография на глухарче. Разноцветното фотографско осветление създава една магическа картина, което ще ..
49,00 лв
Цветно глухарче Цветно глухарче
Най-разглеждани
Модел: fv0041
Фототапет за врата с красива макро фотография на глухарче огряно от разноцветна светлина. Розови, лилави и сини лъчи се преплитат из нежните..
49,00 лв
Поле с макове Поле с макове
Най-разглеждани Авторски
Модел: fv0003
Фототапет за врата който ще Ви напомня за пролетта с тази невероятна гледка към нежните полски макове. Красотата на цветното поле се допълва..
49,00 лв
Залез над лавандулово поле Залез над лавандулово поле
Най-разглеждани Авторски
Модел: fv0002
Фототапет за врата който ще докара полъха на лавандуловото поле у дома! С ярки и наситени цветове този самозалепващ фототапет може бързо и л..
49,00 лв
Бяла стена с цветя Бяла стена с цветя
Най-разглеждани Авторски
Модел: fv0001
Фототапет за врата с бяла стена покрита с цветя от пълзящо растение, създавайки 3D оптическа илюзия. Снимката е правена в красивия испански ..
49,00 лв
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)

Често задавани въпроси за нашите фототапети

Самозалепващите фототапети се поставят много по-лесно в сравнение с традиционните, при които се използва лепило. Достатъчно е само да се отлепи хартиената подложка на гърба и тапета да се залепи на стената. Не е необходимо допълнително лепило за поставянето им. 

За да изберете подходящ детски фототапет е необходимо да се съобразите с няколко неща. На първо място е полът и възрастта на детето. Ако детето проявява интереси към определена тематика, то това би било много подходящ избор. Добавянето на ламинат е много добра идея, тъй като ламинатът защитава фототапета от надраскване и може лесно да се почисти ако бъде надраскан.