Меню
Your Cart

Този сайт използва 'бисквитки'. Използвайки го Вие се съгласявате с това.

Детски фототапети

Децата са цяла една Вселена, където думата “невъзможно” не резонира по никакъв начин с техния свят, който е пъстроцветен, изпълнен с приключения, богат на приказни герои и милиони усмивки. От Принт Декор създадохме специална колекция от фототапети за най-малките ни клиенти, за която посетихме много време, внимание и любов.

В раздела ви очакват покрития за стена с пленителен дизайн, който ще ви пренесе в друго измерение, ще ви накара да мечтаете, а детските очи - да греят от щастие. Сафари в джунглата, пътуване сред облаците и истории с магьосници – поканете приказките в детската стая, която е време да оживее!

Какви фототапети ще намерите в категорията

Фототапетите в раздела са предназначени за детски стаи и притежават уникален дизайн, който ще предизвиква въображението на вашето малко съкровище всеки път, когато погледне към покритието на стената. Богата бленда от изображения в секцията ще ви даде възможност да създадете креативен интериор, носещ добро настроение и вдъхновение. Вълшебства, веселие и нежност – детската стая на малкото момче или момиче трябва да крие тайни, да е уютна, да е местенцето, където детето винаги ще се чувства добре. Ето какви фототапети ще видите тук:

  • тема – в Принт Декор ще откриете фототапети от всякакви жанрове, така че да създадете желаната от вас атмосфера в стаята с лекота. Предлагаме изображения с анимационни герои, животни, коли, феи, филмови персонажи, принцеси, приключения и много още други;
  • възраст – за бебета, за по-големи и по-малки деца и за тийнейджъри. На колкото е години да е вашият наследник, ние можем да предложим идеалните според интересите и подходящите за възрастта му фототапети за детска стая;
  • пол – фототапетите за детска стая могат да бъдат филтрирани и според пола на детето, така че да генерирате най-подходящите за вас резултати. За момиче, за момче и унисекс покрития за стена – погрижили сме се за това да ви “срещнем” с изключителни продукти, от които всеки съвременен дом се нуждае.

Когато и да посетите категорията, тя ще ви приветства за добре дошли със своята изумителна селекция от тапети за детска стая, достойни за списъка с “must have” придобивки на нашите клиенти. Стилни, шарени, изпълнени с динамика и с дъх на детство – иконичните ни дизайни няма да оставят съзнанието ви на мира нито за миг, а вие ще мислите за тях, докато най-накрая не ги видите кипрещи се в дома ви!

Защо да се доверите на Принт Декор за интериорните проекти

Можем да ви дадем десетки причини да заложите на продуктовия ни каталог, когато дойде време за интериорни промени. Едната от тях е, че за нас високото качество е винаги с огромен приоритет и няма причина, която да ни накара да направим компромиси с него. Ето с какво друго ще ви спечелим:

  • марката Принт Декор е “новото черно” – ако не искате домът ви да изглежда като този на вашите съседи, роднини и приятели, отбийте се в приказния ни свят и създайте свой собствен сюжет, сгушен между четири стени. Ние сме различни, а посредствените решения стоят далеч от портфолиото ни;
  • разнообразието на сайта е константна величина – обичате да имате избор? Е, при нас ще откриете фототапети за детска стая и за всяко едно друго помещение в изобилие! Дори и най-взискателните от вас ще съумеят да открият подходящите покрития, с които да декорират стените си вкъщи;
  • работим с достъпни цени – наясно сме с покупателните възможности на средностатистическия потребител, към които каталогът ни е напълно адаптиран. Изпълняваме поръчките си в срок и следим стриктно за поетите от нас ангажименти;

Принт Декор е не просто магазин, а сбъдната мечта. Изберете фототапет за детската стая и се насладете на арт резултатите, които вече надничат зад ъгъла!

Фототапет Железният Спайдърмен Фототапет Железният Спайдърмен
Ново
Модел: DF088
Един ефектен арт фототапет на Спайдърмен в броня за детска стая за момче от едноименната игра за Плейстейшън. Спайдърмен е винаги актуален и..
80,00 лв
Арт Фототапет Пънк Спайдърмен графити Арт Фототапет Пънк Спайдърмен графити
Ново
Модел: DF122
Един ефектен фототапет на Спайдърмен за детска стая за момче. Този арт дигитален тапет в актуален графити стил представя Спайдърмен като див..
80,00 лв
Фототапет Спайдърмен през Спайди-Вселената 2 Фототапет Спайдърмен през Спайди-Вселената 2
Ново Най-разглеждани
Модел: DF119
Фототапет на Спайдърмен от едноименната поредица Спайдърмен през Спайди-Вселената. Това е поредното арт предложение от Принт Декор за декори..
80,00 лв
Фототапет Спайдърмен през Спайди-Вселената Фототапет Спайдърмен през Спайди-Вселената
Ново
Модел: DF120
Фототапет на Спайдърмен от едноименната поредица Спайдърмен през Спайди-Вселената. Това е поредното арт предложение от Принт Декор за декори..
80,00 лв
Арт Фототапет Вселената на Спайдърмен Арт Фототапет Вселената на Спайдърмен
Ново
Модел: DF109
Един ефектен фототапет на Спайдърмен за детска стая за момче. Този арт дигитален тапет вклчва няколко от превъплащенията на любимия герой Сп..
80,00 лв
Фототапет Спайдърмен над нощен Ню Йорк Фототапет Спайдърмен над нощен Ню Йорк
Ново
Модел: df124
Един ефектен фототапет на Спайдърмен за детска стая за момче от поредицата филми Невероятният Спайдърмен / The Amazing Spiderman на металиче..
80,00 лв
Фототапет Невероятният Спайдърмен 3 Фототапет Невероятният Спайдърмен 3
Ново
Модел: df102
Един ефектен фототапет на Спайдърмен за детска стая за момче от поредицата филми Невероятният Спайдърмен / The Amazing Spiderman на металиче..
80,00 лв
Фототапет Невероятният Спайдърмен Плейстейшън Фототапет Невероятният Спайдърмен Плейстейшън
Ново
Модел: df089
Един ефектен дигитален фототапет на Спайдърмен от Плейстешън за детска стая за момче,  посветен на поредицата Невероятният Спайдърмен /..
80,00 лв
Фототапет Невероятният Спайдърмен 2 Фототапет Невероятният Спайдърмен 2
Ново
Модел: df075
Един ефектен фототапет на Спайдърмен за детска стая за момче от поредицата филми Невероятният Спайдърмен / The Amazing Spiderman на фона на ..
80,00 лв
Фототапет Спайдърмен: Далеч от дома 2 Фототапет Спайдърмен: Далеч от дома 2
Ново Най-разглеждани
Модел: df103
Атрактивно предложение за фототапет на Спайдърмен за детска стая за момче от поредицата филми Спайдърмен: Далеч от Дома / Spiderman: Far fro..
80,00 лв
Железният човек - човека в броня 3 Железният човек - човека в броня 3
Ново
Модел: df107
Фототапет за детска стая с Железния човек Тони Старк / Iron Man. Когато Тони Страк построява своя железен костюм той не само спасява себе си..
80,00 лв
Вселената на Марвел - Супергероите спасяват света Вселената на Марвел - Супергероите спасяват света
Ново
Модел: df068
Нашите супергерои от Отмъстителите и най-силните супергерои от Вселената на Марвел в битка на живот и смърт, готови да спасят Човечеството о..
80,00 лв
Отмъстителите- супергероите на Марвел 2 Отмъстителите- супергероите на Марвел 2
Ново
Модел: df098
Нашите супергерои Отмъстителите в битка на живот и смърт - супергероите от вселената на Марвел - Железният Човек - Тони Старк, Капитан Амери..
80,00 лв
Отмъстителите- супергероите на Марвел Отмъстителите- супергероите на Марвел
Ново
Модел: df090
Нашите супергерои Отмъстителите в битка на живот и смърт - супергероите от вселената на Марвел - Железният Човек - Тони Старк, Капитан Амери..
80,00 лв
Отмъстителите - Капитан Америка и супергероите на Марвел Отмъстителите - Капитан Америка и супергероите на Марвел
Ново Най-разглеждани
Модел: df067
Нашите супергерои герои в битка, битка на живот и смърт - супергероите от вселената на Марвел - Капитан Америка, Полубога на гръмотевиците Т..
80,00 лв
Железният човек и Капитан Америка в битка - 2 Железният човек и Капитан Америка в битка - 2
Ново Най-разглеждани
Модел: df074
Нашите герои са готови за битка, битка на живот и смърт - супергероите от вселената на Марвел - Железният Човек - Тони Старк, Капитан Америк..
80,00 лв
Невероятният Хълк от Отмъстителите- Ерата на Улторн Невероятният Хълк от Отмъстителите- Ерата на Улторн
Ново
Модел: df117
Фототапет за детска стая с Невероятният Хълк от Отмъстителите -  Ерата на Ултрон. Невероятният Хълк е създаден като комикс герой в дале..
80,00 лв
Мандалорецът и Грогу Мандалорецът и Грогу
Ново
Модел: df114
Фототапет за детска стая с Мандалорецът / The Mandalorian. Действието се развива във вселената на Междузвездни Войни, проследявайки приключе..
80,00 лв
Показани са от 1 до 18 от 209 резултата (12 страници)

Често задавани въпроси за нашите фототапети

Самозалепващите фототапети се поставят много по-лесно в сравнение с традиционните, при които се използва лепило. Достатъчно е само да се отлепи хартиената подложка на гърба и тапета да се залепи на стената. Не е необходимо допълнително лепило за поставянето им. 

За да изберете подходящ детски фототапет е необходимо да се съобразите с няколко неща. На първо място е полът и възрастта на детето. Ако детето проявява интереси към определена тематика, то това би било много подходящ избор. Добавянето на ламинат е много добра идея, тъй като ламинатът защитава фототапета от надраскване и може лесно да се почисти ако бъде надраскан.