Меню
Your Cart

Този сайт използва 'бисквитки'. Използвайки го Вие се съгласявате с това.

Детски фототапети

Децата са цяла една Вселена, където думата “невъзможно” не резонира по никакъв начин с техния свят, който е пъстроцветен, изпълнен с приключения, богат на приказни герои и милиони усмивки. От Принт Декор създадохме специална колекция от фототапети за най-малките ни клиенти, за която посетихме много време, внимание и любов.

В раздела ви очакват покрития за стена с пленителен дизайн, който ще ви пренесе в друго измерение, ще ви накара да мечтаете, а детските очи - да греят от щастие. Сафари в джунглата, пътуване сред облаците и истории с магьосници – поканете приказките в детската стая, която е време да оживее!

Какви фототапети ще намерите в категорията

Фототапетите в раздела са предназначени за детски стаи и притежават уникален дизайн, който ще предизвиква въображението на вашето малко съкровище всеки път, когато погледне към покритието на стената. Богата бленда от изображения в секцията ще ви даде възможност да създадете креативен интериор, носещ добро настроение и вдъхновение. Вълшебства, веселие и нежност – детската стая на малкото момче или момиче трябва да крие тайни, да е уютна, да е местенцето, където детето винаги ще се чувства добре. Ето какви фототапети ще видите тук:

  • тема – в Принт Декор ще откриете фототапети от всякакви жанрове, така че да създадете желаната от вас атмосфера в стаята с лекота. Предлагаме изображения с анимационни герои, животни, коли, феи, филмови персонажи, принцеси, приключения и много още други;
  • възраст – за бебета, за по-големи и по-малки деца и за тийнейджъри. На колкото е години да е вашият наследник, ние можем да предложим идеалните според интересите и подходящите за възрастта му фототапети за детска стая;
  • пол – фототапетите за детска стая могат да бъдат филтрирани и според пола на детето, така че да генерирате най-подходящите за вас резултати. За момиче, за момче и унисекс покрития за стена – погрижили сме се за това да ви “срещнем” с изключителни продукти, от които всеки съвременен дом се нуждае.

Когато и да посетите категорията, тя ще ви приветства за добре дошли със своята изумителна селекция от тапети за детска стая, достойни за списъка с “must have” придобивки на нашите клиенти. Стилни, шарени, изпълнени с динамика и с дъх на детство – иконичните ни дизайни няма да оставят съзнанието ви на мира нито за миг, а вие ще мислите за тях, докато най-накрая не ги видите кипрещи се в дома ви!

Защо да се доверите на Принт Декор за интериорните проекти

Можем да ви дадем десетки причини да заложите на продуктовия ни каталог, когато дойде време за интериорни промени. Едната от тях е, че за нас високото качество е винаги с огромен приоритет и няма причина, която да ни накара да направим компромиси с него. Ето с какво друго ще ви спечелим:

  • марката Принт Декор е “новото черно” – ако не искате домът ви да изглежда като този на вашите съседи, роднини и приятели, отбийте се в приказния ни свят и създайте свой собствен сюжет, сгушен между четири стени. Ние сме различни, а посредствените решения стоят далеч от портфолиото ни;
  • разнообразието на сайта е константна величина – обичате да имате избор? Е, при нас ще откриете фототапети за детска стая и за всяко едно друго помещение в изобилие! Дори и най-взискателните от вас ще съумеят да открият подходящите покрития, с които да декорират стените си вкъщи;
  • работим с достъпни цени – наясно сме с покупателните възможности на средностатистическия потребител, към които каталогът ни е напълно адаптиран. Изпълняваме поръчките си в срок и следим стриктно за поетите от нас ангажименти;

Принт Декор е не просто магазин, а сбъдната мечта. Изберете фототапет за детската стая и се насладете на арт резултатите, които вече надничат зад ъгъла!

Детски тапет Контролната кула на Пес Патрул / Paw Patrol Детски тапет Контролната кула на Пес Патрул / Paw Patrol
Ново Авторски
Модел: DT0067
Този ярък и цветен фототапет за стена е идеален за детска стая, вдъхновен от популярния анимационен сериал „Пес Патрул“. В центъра на изобра..
80,00 лв
Фототапет за детска стая Тропически птици Фототапет за детска стая Тропически птици
Ново Авторски
Модел: DT0041
Представяме ви авторски детски фототапет, който ще пренесе вашето дете в сърцето на буйна джунгла, изпълнена с ярки цветове и екзотични птиц..
80,00 лв
Фототапет за детска стая Тропически листа и папагали Фототапет за детска стая Тропически листа и папагали
Ново Авторски
Модел: DT0009
Представяме ви авторски детски фототапет, който ще внесе пищността и красотата на тропическите гори в дестката стая. Дизайнът, вдъхновен от ..
80,00 лв
Фототапет за детска стая Зелена савана Семейство Мама и Аз Фототапет за детска стая Зелена савана Семейство Мама и Аз
Ново Авторски
Модел: DT0066
Представяме ви уникален авторски детски фототапет, който ще пренесе вашето дете в селената савана на Африка. Дизайнът, изпълнен с нежност и ..
80,00 лв
Фототапет за бебешка и детска стая Зелена горска поляна Фототапет за бебешка и детска стая Зелена горска поляна
Ново Авторски
Модел: DT0061
Превърнете детската стая в магическа горска поляна с този очарователен фототапет!Дизайнерите на Принт Декор създадоха уникален авторски детс..
80,00 лв
Фототапет за момиче Пеперудена нежност Фототапет за момиче Пеперудена нежност
Ново Авторски
Модел: DT0060
Представяме ви очарователен дизайнерски детски фототапет, който ще внесе свежест и романтика в детската стая на вашето новородено бебе или м..
80,00 лв
Тапет за детска стая Световна карта на животните Тапет за детска стая Световна карта на животните
Ново Авторски
Модел: DT0059
Този детски фототапет за стена изобразява детайлна световна карта с местообитанията на различните животни, което го прави универсален и подх..
80,00 лв
Тапет за момиче Горски Феи акварел Тапет за момиче Горски Феи акварел
Авторски
Модел: DT0058
Нежен флорален тапет за детската стая на момиче. С този авторски тапет на красиви горски феи, кокетно кацнали върху разкошни летни цветя ще ..
80,00 лв
Детски тапет Принцеса балерина с еднорози в розово Детски тапет Принцеса балерина с еднорози в розово
Авторски
Модел: dt0054
Изящен тапет с балерина и еднорози за детската стая на момиче. С този авторски тапет на красива и нежна принцеса на фона на величествен замъ..
80,00 лв
Детски тапет Принцеса балерина с еднорози Детски тапет Принцеса балерина с еднорози
Авторски
Модел: dt0053
Изящен тапет с балерина и еднорози за детската стая на момиче. С този авторски тапет на красива и нежна принцеса на фона на величествен замъ..
80,00 лв
Тапет В долината на динозаврите Тапет В долината на динозаврите
Авторски
Модел: dt0056
Авторски дизайн на тапет за детска стая за момче на тема Динозаври. На фона на реалистична сцена от преисторическия период Креда са показани..
80,00 лв
Тапет Праисторически динозаври и изригващ вулкан Тапет Праисторически динозаври и изригващ вулкан
Авторски
Модел: dt0055
Представяме ви авторски тапет за детска стая за вашето любопитно момче, в който оживяват любимите динозаври.На фона на пищна тропическа раст..
80,00 лв
Персонализиран Детски Тапет Пламъчко и машините / Blaze Персонализиран Детски Тапет Пламъчко и машините / Blaze
Авторски
Модел: df040
На Вашето внимание предлагаме авторски модел тапет на любимото филмче Пламъчко и машините / Blaze. Този детски тапет е с възможност да се пе..
80,00 лв
Персонализиран Фототапет Пес Патрул / Paw Patrol Персонализиран Фототапет Пес Патрул / Paw Patrol
Най-разглеждани Авторски
Модел: df038
Това е едно специално предложение за персонален фототапет на Пес Патрул / Paw Patrol с надпис на името на вашето малко момче, фен на кученца..
80,00 лв
Азбука с динозаври Азбука с динозаври
Най-разглеждани Авторски
Модел: dt0042
Този авторски тапет е една истинска динозавърска енциклопедия, която съчетава страстта на децата към света на динозаврите с научаването по з..
80,00 лв
Съвършенство от рози Съвършенство от рози
Авторски
Модел: dt0052
Почти доловимо е нежното ухание на розите, чието очарование се слива постепенно със загатнатия флорален фон. Розова сладост и винтидж акцент..
80,00 лв
Тапет за момиче Феи балерини с блестящи пеперуди в розово и лилаво Тапет за момиче Феи балерини с блестящи пеперуди в розово и лилаво
Най-разглеждани Авторски
Модел: dt0057
Нежен тапет в розово и лилаво за детската стая на момиче. С този авторски тапет на нежни феи балерини с блестящи крила, кацнали върху нежни ..
80,00 лв
Карта на света с континенти и океани Карта на света с континенти и океани
Авторски
Модел: dt0046
Планетата Земя може да бъде описана само с една дума и тя е “чудо”. И тя е основно съставена от вода - океаните, моретата и реките. С този ..
80,00 лв
Показани са от 1 до 18 от 58 резултата (4 страници)

Често задавани въпроси за нашите фототапети

Самозалепващите фототапети се поставят много по-лесно в сравнение с традиционните, при които се използва лепило. Достатъчно е само да се отлепи хартиената подложка на гърба и тапета да се залепи на стената. Не е необходимо допълнително лепило за поставянето им. 

За да изберете подходящ детски фототапет е необходимо да се съобразите с няколко неща. На първо място е полът и възрастта на детето. Ако детето проявява интереси към определена тематика, то това би било много подходящ избор. Добавянето на ламинат е много добра идея, тъй като ламинатът защитава фототапета от надраскване и може лесно да се почисти ако бъде надраскан.