Меню
Your Cart

Този сайт използва 'бисквитки'. Използвайки го Вие се съгласявате с това.

Карти

Карти

Обичате ли пътешествията по света? А решили ли сте коя ще е следващата дестинация, която ще посетите, възседнали крилете на вашето въображение? В тази категория ще видите разнообразна селекция от фототапети с карти, които ще ви “разходят” надлъж и нашир по земята и морето, а вие ще решите коя ще е крайната ви спирка… Дали стари забравени земи или все още неразкрити светове - оставете ограниченията зад гърба си и хайде заедно да отидем далеч, много далеч!

Какво предлагаме в тази категория

Тук ще откриете свобода. Безгранична при това, която ще премахне пред вас заблудата, че ограниченията на съзнанието съществуват. Където и да искате да отидете, вече можете да го направите само като погледнете към фототапета с изобразената на него карта, която ще ви прати за секунди на някой таен остров, или ще ви потопи в дълбините на океана, където чудесата са безкрайно много.

Предлагаме фототапети с карти, пречупени през погледа на най-старите географи, както и съвременни чертежи на Земята или на отделни континенти. Цветовото оформление на покритията ни за стена се придържа към топлата гама, което ги прави подходящ допълващ елемент към повечето видове интериори.

Как да направите добър избор

Селекцията на фототапет с карта не е нещо, което правите всеки ден, затова обърнете внимание на някои много важни неща. Те са следните:

  • решете къде искате да поставите фототапета с карта - може да бъде сложен в хола, в спалнята или в детската стая, като тук е важно да се уверите, че подхожда на фигуриращите цветове в помещението и вида на обзавеждането;
  • изберете размер - предлагаме доста готови варианти, така че със сигурност ще успеете да откриете удачната за вас големина;
  • за подарък или за лично ползване - ако ще купувате покритие за стена за някого другиго, то тогава вземете предвид личните предпочитания на бъдещия му собственик. Ако ще е за вас, фокусирайте се върху персоналните си изисквания и естетически потребности.

Всеки модел фототапет с карта може да бъде изработен и по ваши размери, така че да няма разминаване между големината на стената и покритието. Като допълнителна опция за самозалепващите тапети предлагаме и ламинирано покритие, за да е устойчивостта на материала още по-голяма.

Стара морска карта Стара морска карта
Най-разглеждани
Модел: ft1370
Стара морска карта илюстрираща погледа на по-старите географи за света. Показва земното кълбо разделено на две хемисфери - западна и източна..
80,00 лв
Модел: ft1168
 Карта на света в контрастни цветове - червено и черно. Елегантно и стилно допълнение към Вашия интериор.Кои са предимствата на нашите ..
80,00 лв
Фототапет Стара географска карта Фототапет Стара географска карта
Най-разглеждани
Модел: ft1167
 Стара георграфска карта на света в меки и топли нюанси.Кои са предимствата на нашите фототапети?Изобилие от красотаРазполагаме с богат..
80,00 лв
Фототапет Стара карта на света Фототапет Стара карта на света
Най-разглеждани
Модел: ft1118
Създадени от смели мечтатели, покорили и изследвали нови светове, старите природогеографски карти носят очарованието на отминалите времена и..
80,00 лв
Модел: ft1166
Административна карта на САЩ в топли тонове.Кои са предимствата на нашите фототапети?Изобилие от красотаРазполагаме с богато разнообразие от..
80,00 лв
Фототапет Стара морска карта Фототапет Стара морска карта
Най-разглеждани
Модел: ft1119
 Освен историческа и географска информация за бреговете и морските пътища, старата карта, подканва към нови пътешествия из непознати мо..
80,00 лв
Модел: ft1083
Нестандартна гледка към африканската савана. Характерният пейзаж,  представен с географските граници на континента.Кои са предимствата ..
80,00 лв
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)

Често задавани въпроси за нашите фототапети

Самозалепващите фототапети се поставят много по-лесно в сравнение с традиционните, при които се използва лепило. Достатъчно е само да се отлепи хартиената подложка на гърба и тапета да се залепи на стената. Не е необходимо допълнително лепило за поставянето им. 

За да изберете подходящ детски фототапет е необходимо да се съобразите с няколко неща. На първо място е полът и възрастта на детето. Ако детето проявява интереси към определена тематика, то това би било много подходящ избор. Добавянето на ламинат е много добра идея, тъй като ламинатът защитава фототапета от надраскване и може лесно да се почисти ако бъде надраскан.