Меню
Your Cart

Този сайт използва 'бисквитки'. Използвайки го Вие се съгласявате с това.

Абстрактни

Абстрактни

Абстрактното изкуство е нестандартно, но и чудесна възможност да създадем специфична обстановка в нашия дом. То измества до болка познатите ни интериорни решения, към които се насочваме сякаш по инерция. Но това ли е наистина, което искаме? Обстановката вкъщи може да е в пъти по-въздействаща и уникална със своето непосредствено оформление, което с фототапетите на Принт Декор би могло да се случи като с магическа пръчица. Лесно, приятно и евтино!

За какви помещения се търсят абстрактните фототапети

Не е нужно да сте нетрадиционалисти, за да изберете фототапет за жилището с абстрактен дизайн. Дори и хората с консервативно мислене са склонни да заложат на точно това декоративно решение, което показва отношение. Покритията за стена с креативно визуално оформление се търсят за дневни, за кухненски зони, за спални и дори за заведения, където целта е да се демонстрира един по-различен поглед върху въпроса с интериора.

Кои са най-разглежданите дизайни

Живеем в дигитален свят, в който минималистичните и футуристичните решения са залегнали в съзнанието на всеки един от нас. Изчистените и обрани откъм излишна помпозност и детайли фототапети са сред способите, на които често се залага, когато идеята е пространството да се изпълни с естетика, очарование и завоалиран драматизъм. Едни от най-разглежданите ни дизайни за абстрактни фототапети са визуализациите с геометрични форми и монохромни цветове, шарените изображения с акварелна преходност, макро фотографиите, загадъчните пейзажи с мрачен подтон и др.

Защо да се доверите на Принт Декор за жилищния интериор

Нашите абстрактни фототапети сякаш са събрали в своите краски и дизайн от всичко по малко, така че в тях да откриете един съвършен декоративен продукт за вашия дом. Нотки от миналото, романтичен полъх и един по-абстрактен прочит на модерната красота - залагаме на баланса и вярваме, че той ще допадне и на вас. Ние можем да ви предложим още и:

  • постоянно разрастващ се продуктов каталог - нашите дизайнери работят неуморно, за да добавят невероятни предложения към асортимента ни с покрития;
  • ангажираност към вашия казус - заедно можем да постигнем перфектни резултати, придържайки се към основната концепция;
  • възможност за поръчка на покритие за стена по зададени от вас размери - персонализирането на абстрактния фототапет за стена е сред опциите, които предлагаме на своите клиенти, за да могат да го напаснат идеално към свободното пространство.

В Принт Декор ще откриете още и достъпни цени, качество, както и удобен сайт за пазаруване. Заповядайте при нас и се насладете на изкуството в интериорния дизайн!

3D Фототапет Полет над вълните 3D Фототапет Полет над вълните
Ново
Модел: LT021
Акварелна феерия се стеле на талази и омагьосва със своите преливащи един в друг полупрозрачни цветове. Богатство от нюанси и деликатни дета..
65,00 лв
3D Фототапет Златна вълна 3D Фототапет Златна вълна
Ново
Модел: LT018
Кадифен воал от злато се задава от тъмата, в която дремят скрити тайни. Футуристична обосновка и модернистична илюзия се прокрадват измежду ..
65,00 лв
3D Фототапет Сфери в бяло 3D Фототапет Сфери в бяло
Ново
Модел: LT015
Днес могат да се открият безкрайно много варианти за декорирането на дома, но не са ли повечето от тях до болка познати, еднотипни и дори по..
65,00 лв
3D Фототапет Бетонна стена с обемни блокове 3D Фототапет Бетонна стена с обемни блокове
Ново
Модел: LT014
Ако обичате минимализма и искате да създадете модерен интериор в индустриален стил то настоящият фототапет е идеалното лесно и бюджетно деко..
65,00 лв
3D Фототапет Геометрична абстракция с цветни мотиви 3D Фототапет Геометрична абстракция с цветни мотиви
Ново
Модел: LT012
Модернистично решение за фототапет в бяло, което опиянява сетивата със своята минималистична красота и 3D дизайн. Думата “класен” приляга на..
65,00 лв
3D Фототапет Геометрична абстракция с глухарчета 3D Фототапет Геометрична абстракция с глухарчета
Ново
Модел: LT009
На хоризонта е 3D визуализация в минималистичен стил, която прелъстява погледа с белите си елементи на сиво-син фон. Студената гама цветове ..
65,00 лв
3D Фототапет Геометрична абстракция 3D Фототапет Геометрична абстракция
Ново
Модел: LT017
Един атрактивен 3D Фототапет на геометрични форми, триъгълници и шестоъгълници, с различни текстури - метални златни форми, бетонни геометри..
65,00 лв
3D Фототапет сив мрамор със златни нишки 3D Фототапет сив мрамор със златни нишки
Ново
Модел: LT010
Един атрактивен 3D Фототапет на дигитално изображение на светло сив мрамор със златни нишки. Това е модерен абстрактен тапет, който съчетавя..
65,00 лв
Модел: ft1415
Фототапет със стара литография на балони в небето. Картина която ни връща далеч назад във времето, когато смели авантюристи са рискували жив..
65,00 лв
Модел: ft1412
Фототапет със синя архитектурна абстракция. Един бърз и евтин начин да придатете свеж изглед на Вашия дом. Този фототапет може да бъде поста..
65,00 лв
Модел: ft1411
Фототапет цветна абстракция от дърворезба. Едно изкуство което пленява със своите уникални фигури и форми, излезнало изпод ръцете на изкусни..
65,00 лв
Модел: ft1410
Златна абстракция - фототапет с нестандартен поглед към дигиталното изкуство и интериорната декорация. Златни форми и фигури преплетени в ед..
65,00 лв
Сребърна абстракция Сребърна абстракция
Най-разглеждани
Модел: ft1409
Сребърна абстракция е фототапет с нестандартен и специфичен поглед към интериорната декорация у дома и разнообразни форми и размери преплете..
65,00 лв
Модел: ft1417
Фототапет с литография на тропически остров. На преден план е изобразена лодка приближаваща се към брега. В далечината са изобразени високит..
65,00 лв
Модел: ft1416
Фототапет с литография на карибски остров с палми. На преден план хора танцуват и се забавляват върху скала във водата. До тях няколко жени ..
65,00 лв
Стара японска литография Стара японска литография
Най-разглеждани
Модел: ft1414
Фототапет с прекрасна старинна литография с картина от древна Япония. На преден план е изобразена една от т.н. Torii (Врата), с които Япония..
65,00 лв
Модел: ft1369
Абстрактна илюстрация на голяма зала в замък. На преден план са разаположени две каменни колони със златни свещници пред тях. Таваните са бо..
65,00 лв
Модел: ft3027
 Скулптура на  едно от най-силните животни в Африканската савана - биволът.  Обитава откритите зони около водоизточниците. Аф..
65,00 лв
Показани са от 1 до 18 от 72 резултата (4 страници)

Често задавани въпроси за нашите фототапети

Самозалепващите фототапети се поставят много по-лесно в сравнение с традиционните, при които се използва лепило. Достатъчно е само да се отлепи хартиената подложка на гърба и тапета да се залепи на стената. Не е необходимо допълнително лепило за поставянето им. 

За да изберете подходящ детски фототапет е необходимо да се съобразите с няколко неща. На първо място е полът и възрастта на детето. Ако детето проявява интереси към определена тематика, то това би било много подходящ избор. Добавянето на ламинат е много добра идея, тъй като ламинатът защитава фототапета от надраскване и може лесно да се почисти ако бъде надраскан.