Меню
Your Cart

Този сайт използва 'бисквитки'. Използвайки го Вие се съгласявате с това.

Абстрактни

Абстрактни

Абстрактното изкуство е нестандартно, но и чудесна възможност да създадем специфична обстановка в нашия дом. То измества до болка познатите ни интериорни решения, към които се насочваме сякаш по инерция. Но това ли е наистина, което искаме? Обстановката вкъщи може да е в пъти по-въздействаща и уникална със своето непосредствено оформление, което с фототапетите на Принт Декор би могло да се случи като с магическа пръчица. Лесно, приятно и евтино!

За какви помещения се търсят абстрактните фототапети

Не е нужно да сте нетрадиционалисти, за да изберете фототапет за жилището с абстрактен дизайн. Дори и хората с консервативно мислене са склонни да заложат на точно това декоративно решение, което показва отношение. Покритията за стена с креативно визуално оформление се търсят за дневни, за кухненски зони, за спални и дори за заведения, където целта е да се демонстрира един по-различен поглед върху въпроса с интериора.

Кои са най-разглежданите дизайни

Живеем в дигитален свят, в който минималистичните и футуристичните решения са залегнали в съзнанието на всеки един от нас. Изчистените и обрани откъм излишна помпозност и детайли фототапети са сред способите, на които често се залага, когато идеята е пространството да се изпълни с естетика, очарование и завоалиран драматизъм. Едни от най-разглежданите ни дизайни за абстрактни фототапети са визуализациите с геометрични форми и монохромни цветове, шарените изображения с акварелна преходност, макро фотографиите, загадъчните пейзажи с мрачен подтон и др.

Защо да се доверите на Принт Декор за жилищния интериор

Нашите абстрактни фототапети сякаш са събрали в своите краски и дизайн от всичко по малко, така че в тях да откриете един съвършен декоративен продукт за вашия дом. Нотки от миналото, романтичен полъх и един по-абстрактен прочит на модерната красота - залагаме на баланса и вярваме, че той ще допадне и на вас. Ние можем да ви предложим още и:

  • постоянно разрастващ се продуктов каталог - нашите дизайнери работят неуморно, за да добавят невероятни предложения към асортимента ни с покрития;
  • ангажираност към вашия казус - заедно можем да постигнем перфектни резултати, придържайки се към основната концепция;
  • възможност за поръчка на покритие за стена по зададени от вас размери - персонализирането на абстрактния фототапет за стена е сред опциите, които предлагаме на своите клиенти, за да могат да го напаснат идеално към свободното пространство.

В Принт Декор ще откриете още и достъпни цени, качество, както и удобен сайт за пазаруване. Заповядайте при нас и се насладете на изкуството в интериорния дизайн!

Текстура светло дърво Текстура светло дърво
Ново
Модел: LT0101
Архитектите и дизайнерите обожават текстури на естествени материали заради красота, разнообразния избор от нюанси и десени и класическия вид..
65,00 лв
Текстура Травертин в бежаво и сиво Текстура Травертин в бежаво и сиво
Ново
Модел: LT097
Архитектите и дизайнерите обожават този камък заради естествената красота, разнообразния избор от нюанси и десени и класическия вид. Траверт..
65,00 лв
Текстура Оникс в розово и сиво Текстура Оникс в розово и сиво
Ново
Модел: LT095
Потопете се в магията на ествените камъни и прекрасното творение на природата с този фототапет на текстура на оникс. Изображението е комбина..
65,00 лв
Текстура Оникс в черно Текстура Оникс в черно
Ново
Модел: LT096
Потопете се в магията на ествените камъни и прекрасното творение на природата с този фототапет на текстура на оникс. Изображението е в модер..
65,00 лв
3D Кадифена вълна в сиво 3D Кадифена вълна в сиво
Ново
Модел: LT0881
Нежни воали ще погалят очите ви със своята елегантна красота. Фототапетът напомня още на произведение на изкуството, излязло от ръцете на оп..
65,00 лв
3D Кадифена вълна 3D Кадифена вълна
Ново
Модел: LT088
Шоколадови воали с дъх на какао ще погалят очите ви със своята кадифена мекота. Фототапетът напомня още на сутрешно кафе с мляко, което ви к..
65,00 лв
Текстура Оникс в тюркоазено зелено и сиво Текстура Оникс в тюркоазено зелено и сиво
Ново
Модел: LT050
Потопете се в магията на есествените камъни и прекрасното творение на природата с този фототапет на текстура на оникс. Изображението е в мод..
65,00 лв
Текстура Оникс в синьо и бежаво Текстура Оникс в синьо и бежаво
Ново
Модел: LT075
Потопете се в магията на есествените камъни и прекрасното творение на природата с този фототапет на текстура на оникс. Изображението е в мод..
65,00 лв
3D Фототапет Сребърна луна 3D Фототапет Сребърна луна
Ново
Модел: LT079
Бяла приказка и сребърен прах на фона на оголените дървета ще те накара да затаиш дъх. Монохромното излъчване на този фототапет го прави под..
65,00 лв
Течен мрамор Морски бряг в светло синьо и злато Течен мрамор Морски бряг в светло синьо и злато
Ново
Модел: LT083
Мраморна магия от светло сини вълни и пясък от злато са на път да превземат сетивата ти… Създаването на вълнуващ интериор е цяло изкуство, н..
65,00 лв
Течен мрамор Небе в светло синьо Течен мрамор Небе в светло синьо
Ново Най-разглеждани
Модел: LT073
Спокойната синева на небето се среща със студения блясък на среброто в този превземащ дъха фототапет. Този тапет ще превърне всяко помещение..
65,00 лв
Течен мрамор Вълна в синьо и злато Течен мрамор Вълна в синьо и злато
Ново Най-разглеждани
Модел: LT072
Мраморна магия със златни отблясъци и с дъх на океански вълни са на път да превърнат сетивата ти в техни заложници… Създаването на вълнуващ ..
65,00 лв
Течен мрамор Океан в тюркоазено зелено Течен мрамор Океан в тюркоазено зелено
Ново
Модел: LT074
Превземащата тюркоазена красота на топлите океански вълни се срещат със студения блясък на среброто в този превземащ дъха фототапет. Този та..
65,00 лв
Течен мрамор акрил Природа в зелено Течен мрамор акрил Природа в зелено
Ново
Модел: LT071
Магичната кадифена красота на зеленината на Природата със богатството на златистите нюанси. Този фототапет е поредното арт решение, което ще..
65,00 лв
Модел: LT070
Магичната кадифена мекота на топлите кафеви и златисти нюанси. Този фототапет е поредното арт решение, което ще превърне обикновеното помеще..
65,00 лв
Модел: LT067
Бурно море в мрачна нощ или магията на Космоса? А може би просто поредното арт решение, което ще превърне обикновеното помещение в творческо..
65,00 лв
Модел: LT064
Големият град е очарователен по своему, изпълнен е с динамика и винаги има с какво да те изненада. Ако обичаш неговата енергия и искаш да я ..
65,00 лв
Модел: LT058
Къде ли ще те отведе този лабиринт от спирална геометрия в този тапет, който ще те накара да мечтаеш и да отидеш отвъд пределите на съзнание..
65,00 лв
Показани са от 1 до 18 от 93 резултата (6 страници)

Често задавани въпроси за нашите фототапети

Самозалепващите фототапети се поставят много по-лесно в сравнение с традиционните, при които се използва лепило. Достатъчно е само да се отлепи хартиената подложка на гърба и тапета да се залепи на стената. Не е необходимо допълнително лепило за поставянето им. 

За да изберете подходящ детски фототапет е необходимо да се съобразите с няколко неща. На първо място е полът и възрастта на детето. Ако детето проявява интереси към определена тематика, то това би било много подходящ избор. Добавянето на ламинат е много добра идея, тъй като ламинатът защитава фототапета от надраскване и може лесно да се почисти ако бъде надраскан.