Меню
Your Cart

Този сайт използва 'бисквитки'. Използвайки го Вие се съгласявате с това.

От България

От България

България. Една неразказана история, която крие безброй тайни и загадки… Страна, пленителна със своите спиращи дъха природни богатства и архитектурни забележителности. Там, където времето следва свои собствени правила и където всеки е добре дошъл, за да се докосне до магията на българските богатства.

В категорията “Фототапети от България” ще откриете цялата палитра от цветове, събрана в нашите авторски изображения, чиято красота се е сгушила в две шепи усмивки. Въздействащи, галещи сетивата и обагрени в разкош, фототапетите тук са прелюдия към едно по-добро начало и край във вашия дом!

Какво предлагаме в категорията "Фототапети от България"

Този раздел е специален, защото тук ще попаднете на едни по-различни интериорни решения. Покритията за стена "От България" са истинско творение на изкуството и дело на нашия талантлив фотограф Георги Петров, който е успял да запечата завинаги в своите авторски изображение всеки миг, нюанс и детайл от чудото, нареченото природата на България.

Разгледайте изключителната ни селекция от фототапети с 3D ефект, които са подходящи за декорирането на големи пространства. Произвеждаме ги с много високо качество и с размери до над 4 метра. Поставени на правилното място във вашия дом, ще успеете да създадете феноменално панорамно усещане, което ще ви накара да се замислите къде е границата между реалността и къде започва илюзията. Ще бъдете погълнати от чувствената прегръдка на природата, пренасяйки се в един друг, по-различен и добър свят. Вашият свят, където само вие имате значение!

Как да изберете подходящ фототапет за стена

Изборът от фототапети от България е колосален, а вие имате творческата задача да решите на кой модел да се спрете. Всяко едно авторско изображение в раздела е уникално, разказва свой собствен сюжет и притежава силата да разтърси из основи вашия емоционален свят, преобразявайки изцяло помещението, в което е поставено. От Принт Декор съветваме да обърнете внимание на следното:

  • видът на стаята – фототапети за стена "От България" са подходящи за хол, кухня, спалня и дори детска стая. Това им придава универсално звучене и разширява кръга с възможности за нашите клиенти. Въпреки това е добре да извършите селекцията, започвайки от типа помещение, в което планирате да поставите покритието за стена. Добра идея е да заложите на фототапет "От България" с розови цветя за спалнята или на заснежена гора за хора - вие сте художниците на картината, наречена "дом";
  • мястото, с което разполагате – възможността да отпечатаме всеки един от фототапетите в раздела по индивидуални размери на клиента, в т.ч. и много по-големи от стандартните, ги прави приложими и за много големи стени. Обмислете тази опция и премахнете всички ограничения пред себе си в естетически план;
  • стилът на общия интериор – много важен акцент при подбора на фототапет от колекцията ни "Фототапети от България". Минималистичен, индустриален, класически или изцяло модерен – съобразете се с интериорната схема в дома си, за да е крайната развръзка олицетворение на красотата;
  • ефектът, който искате да постигнете – нежност и драматизъм, романтика или студено очарование благодарение на зимен пейзаж? От Принт Декор ви уверяваме, че каквато и да е целта ви, с фототапетите в категорията "Фототапети от България" няма да срещнете никакви трудности да реализирате проектите си.

Поставянето на фототапети на различните места вкъщи става все по-честа практика, което се обяснява с тяхното силно присъствие, лесен монтаж и елементарна поддръжка. За разлика от класическите покрития за стена – хартиените тапети, тези с тематично изображение правят нещата да изглеждат персонални и внасят колорит в интериора. От Принт Декор можем да ви предложим най-доброто от този вид продукти и то на приемлива цена, която ще се впише зададената от вас финансова рамка.

Есен в Стара Планина Есен в Стара Планина
Ново Авторски
Модел: m0271
Ако има място, където думата 'есен' придобива специално значение, това е Стара Планина и резерват Стара Река, над красивия град Карлово. Тук..
65,00 лв
Разходка из Пирин Разходка из Пирин
Ново Авторски
Модел: m0297
Елате на разходка из прекрасната Пирин планина. Синьо небе, бели облаци, обилна зеленина и един чист планински поток надничат от този фотота..
65,00 лв
Оранжева феерия Оранжева феерия
Най-разглеждани Авторски
Модел: m0181
Протегнете ръка и докоснете цветния плет от пъстри цветя. Може би зад него ще откриете цяла градина от цъфнали цветя? Усещате ли аромата? За..
65,00 лв
Залез с дъх на лавандула Залез с дъх на лавандула
Най-разглеждани Авторски
Модел: m0249
Магиите са навсякъде и ни примамват със своя загадъчен воал от тайни. Понякога те са точно пред очите ни, прегърнати от лилава симфония, раз..
65,00 лв
Лавандулово ухание Лавандулово ухание
Авторски
Модел: m0248
Пътят се разпростира отвъд погледа, който с лекота се шири по полето, отрупано с лавандули. Уханието на лято е сякаш пропито във всяко едно ..
65,00 лв
Стена от жълти цветя Стена от жълти цветя
Авторски
Модел: m0179
Жълтият цвят е цветът на слънцето и топлината. Искате ли слънчевите лъчи да огряват дома ви всеки ден? Украсете стаята с този ярък фототапет..
65,00 лв
Оранжеви лалета Оранжеви лалета
Авторски
Модел: m0184
Безкрайно поле от цъфнали лалета примамливо грабва погледа ви. Техните венчелистчета са обагрени с жълто-оранжеви мотиви, които символизират..
65,00 лв
Заснежената гора Заснежената гора
Авторски
Модел: m0226
Облечете се топло и открийте красотата на заснежената гора. Всичко е покрито с бял килим, а клоните на дърветата имат нежна дантела от скреж..
65,00 лв
Стена от розови цветя Стена от розови цветя
Авторски
Модел: m0178
Цветята винаги са създавали чувство за нежност и красота. Розовите преливания на герберите и белите хризантеми ще превърне дома ви малка цве..
65,00 лв
Резерват Стара Река Резерват Стара Река
Авторски
Модел: m0190
Протегнете ръка и докоснете планинския поток. Усетете колко е студена водата, вижте колко гладки са камъните и се вслушайте в нежното шумоле..
65,00 лв
Слънчогледов залез Слънчогледов залез
Авторски
Модел: m0222
Слънцето бавно залязва над близките върхове и е обагрило облаците в червен нюанс. Слънчогледово поле се подготвя за сън. Пейзажът е релаксир..
65,00 лв
Слънчогледи Слънчогледи
Авторски
Модел: m0221
Когато видите безкрайно поле от жълти слънчогледи значи лятото е в разгара си. Накъдето и да погледнете погледът ви достига само до тези слъ..
65,00 лв
Залез над лавандулово поле Залез над лавандулово поле
Авторски
Модел: m0080
Съпреживейте вълшебен лавандулов залез и превърнете дома си в оазис на красотата и романтиката с нашия фототапет, рисуващ развълнувано лила..
65,00 лв
Златната есен Златната есен
Авторски
Модел: m0029
Над пелената от папрат, застелила влажната есенна земя, обагрени в чисто злато, извисяват снаги високи дървета, гордо развели огнени гриви, ..
65,00 лв
Меандрите на язовир Кърджали Меандрите на язовир Кърджали
Авторски
Модел: m0020
Вдъхновяващият ни фототапет от величествените Родопи ще превърне дома Ви в неподправен оазис на спокойствието, уюта и красотата. Вълшебен ес..
65,00 лв
Борова гора край езеро Борова гора край езеро
Авторски
Модел: m0079
Приказен миг от родната земя и вълшебството на величествената планина Родопи, събрани в нашия фототапет, с който да поканиш природата в дома..
65,00 лв
Върховете на дърветата Върховете на дърветата
Авторски
Модел: m0025
Обичате ли най-пъстрия и шарен сезон – есента? Сезон на цветовете и контрастите, изпълнен с аромат на билки, сезон на последните слънчеви ми..
65,00 лв
Бургаски изгрев Бургаски изгрев
Авторски
Модел: m0046
Огнени пламъци, снопчета оранжеви лъчи озаряват в мрака рошавите тъмни облаци и се оглеждат в развълнуваното безкрайно синьо море, тръпнещо ..
65,00 лв
Показани са от 1 до 18 от 34 резултата (2 страници)

Често задавани въпроси за нашите фототапети

Самозалепващите фототапети се поставят много по-лесно в сравнение с традиционните, при които се използва лепило. Достатъчно е само да се отлепи хартиената подложка на гърба и тапета да се залепи на стената. Не е необходимо допълнително лепило за поставянето им. 

За да изберете подходящ детски фототапет е необходимо да се съобразите с няколко неща. На първо място е полът и възрастта на детето. Ако детето проявява интереси към определена тематика, то това би било много подходящ избор. Добавянето на ламинат е много добра идея, тъй като ламинатът защитава фототапета от надраскване и може лесно да се почисти ако бъде надраскан.