Меню
Your Cart

Този сайт използва 'бисквитки'. Използвайки го Вие се съгласявате с това.

Спортни

Спортни

Отново е утро и отново е време за поредната порция предизвикателства на живота. Какво ли изненади крие за нас той днес? Бавно се отправяме към кухнята, за да си направим чаша ароматно кафе, търсейки с очи вдъхновението, от което се нуждаем, за да бъдем най-добрата версия на себе си. Често го откриваме на необичайни места, например на стената в хола, където мотивиращият спортен фототапет се кипри кокетно и ни казва "Усмихни се!". Какво ли щеше да е, ако него го нямаше?

Какво ви очаква в настоящия раздел

От Принт Декор обичаме да казваме, че хубавите неща са за това, за да им се радваме. С настоящата категория ви приветстваме да заложите на една по-различна концепция, когато е време за интериорни промени, за финални щрихи, за това да излезете от зоната си на комфорт и да докажете не на кой да е, ами на самите себе си, че имате вкус и сте готови да го заявите по стилен начин.

В раздела предлагаме фототапети с високо качество, които сме решили в спортен стил. Подходящи са за детската стая, за ергенската квартира, за семейния дом, за търговски помещения и за навсякъде другаде, където искате да внесете усещане за мода и съвремие. Дори и офисите са добра "крайна дестинация" за покритията за стена на такава тематика, чието приложение се оказва учудващо голямо.

Как да изберете фототапет на спортна тема

Най-напред решете къде искате да поставите спортния фототапет, а след това измерете стената. Обърнете внимание и на:

  • останалият интериор - така няма да се стига до неприемливи стилови разминавания и неестетически еклектичен ефект, който не винаги е най-добрата възможна развръзка;
  • ако сте почитатели на някакъв вид спорт, започнете с това - а ако не намирате на сайта ни желаното от вас изображение, заедно може, да разработим проект, а след това и да създадем и търсения от вас спортен фототапет;
  • цветовата схема е също важна - освен основната тематика, фигуриращите в изображението нюанси са също значима особеност, за да са резултатите на топ ниво.

Фототапетите ни се поставят много лесно на стената - а самозалепващите се и не оставят никакви следи по повърхността, ако решите да ги премахнете след време. Изберете Принт Декор за декорацията на вашия дом и поканете спортната енергия във вашия малък свят!

Фототапет Бейзбол Фототапет Бейзбол
Най-разглеждани
Модел: ft1078
Бата и бейзболна топка в очакване на нов ининг.Кои са предимствата на нашите фототапети?Изобилие от красотаРазполагаме с богато разнообраз..
80,00 лв
Показани са от 1 до 1 от 1 резултата (1 страници)

Често задавани въпроси за нашите фототапети

Самозалепващите фототапети се поставят много по-лесно в сравнение с традиционните, при които се използва лепило. Достатъчно е само да се отлепи хартиената подложка на гърба и тапета да се залепи на стената. Не е необходимо допълнително лепило за поставянето им. 

За да изберете подходящ детски фототапет е необходимо да се съобразите с няколко неща. На първо място е полът и възрастта на детето. Ако детето проявява интереси към определена тематика, то това би било много подходящ избор. Добавянето на ламинат е много добра идея, тъй като ламинатът защитава фототапета от надраскване и може лесно да се почисти ако бъде надраскан.