Меню
Your Cart

Този сайт използва 'бисквитки'. Използвайки го Вие се съгласявате с това.

Градове

Градове

Ако искате перфектният кадър да бъде винаги пред очите ви, фототапетите на Принт Декор са онова творение на изкуството, което ще утоли жаждата ви за красота. Създали сме спиращ дъха каталог с покрития за стена, в които е събрана красотата на града във всички нейни нюанси. И както във всяка една друга директория в нашия сайт, така и тук ви очакват впечатляващи решения, които ще ви накарат да затаите дъх!

Какви фототапети ще видите в категорията

Покритията за стена тук са на тема градове и отразяват по модерен и стилен начин великолепието на най-големите културни столици и динамиката на новото време. Лондон, Париж и Венеция - от Принт Декор ви предлагаме възможността да се насладите на звездния блясък, съхранен и до ден днешен в места като тези. Там можете да се връщаш отново и отново, без да ти омръзне, без да се наситиш… Разходете се по белите улици на Миконос и застанете право под парещия залез в Токио с някой от фототапетите ни в градски стил.

Какво е тяхното приложение

Фототапетите ни с градове се котират добре навсякъде. Дори и да решите да ги поставите в коридора, те отново ще ви “срещнат” с резултатите, които търсите - разчупен и съвременен интериор, който е неподвластен на времето. В хола, в спалнята или в кухнята - нека вашият малък свят се слее с любимия ви европейски град, премахвайки границите между илюзорното и реалността.

Защо да се доверите на Принт Декор

Ние знаем какво е за вас красивият дом и ще ви помогнем да го направите точно такъв. Поръчайте фототапет с градове от нашия сайт, а ние ще се погрижим да:

  • получите поръчката си в кратки срокове - от Принт Декор ще изработим и доставим вашето покритие за стена за няколко работни дни;
  • имате приятно потребителско преживяване - държим на високата ви оценка, което ни мотивира да осигурим най-добрите условия за онлайн пазаруване;
  • платите цена, която да отговаря на качеството, което предлагаме - едно от важните за нас неща са финансово достъпните решения, които да можете да си позволите безпроблемно.

Фототапетите с градове в раздела със сигурност ще се харесат на онези от вас, които намират градската суета и нейната очарователна студенина за прекрасна. Разгледайте ги и се насладете на един по-различен жилищен интериор.

Египетските пирамиди Египетските пирамиди
Авторски
Модел: m0239
Древни цивилизации, мистика и дълбоко пазени тайни зад стените на пирамидите - истинска съкровищница, до която всеки иска да се докосне! Раз..
80,00 лв
Архитектурна симетрия Архитектурна симетрия
Авторски
Модел: m0214
Разходете се под високите арки на Университатът в Глазгоу. Колоните образуват величествен лабиринт, сред който може да разгледате архитектур..
80,00 лв
Арки в черно и бяло Арки в черно и бяло
Авторски
Модел: m0213
Университетът в Глазгоу е внушително готическо архитектурно творение - красиви прозорци, високи кули и огромни фасади. Докоснете огромните к..
80,00 лв
Нощен пейзаж Лондон Нощен пейзаж Лондон
Авторски
Модел: m0243
В космополитни градове като Лондон времето никога не спира. Денят и нощта се сливат, а цветовете и сивите краски бавно преминават в едно, съ..
80,00 лв
Нощна композиция Париж Нощна композиция Париж
Авторски
Модел: m0238
Париж. Поредната любовна история, която ще ви накара да замълчите… Композиция от светлини и цветове, аромат на безгрижие из артистичните ули..
80,00 лв
Тиха утрин Тиха утрин
Авторски
Модел: m0235
Чудесата на света са неизброими. Те са буквално на всяка крачка и настояват за нашето внимание. Град Халщат в Австрия е поредното непоклатим..
80,00 лв
Мъгла над Халщат Мъгла над Халщат
Авторски
Модел: m0236
Някои места по света са невъобразими със своя магнетизъм и особен чар. Като град Халщат в Австрия, който е сред много живописни локации, дос..
80,00 лв
Сакрисой, Лофотен Сакрисой, Лофотен
Авторски
Модел: m0255
Като откъснато от света, село Сакрисой в Норвегия е поредното чудо по широкия свят, което през зимата разгръща своята красота още повече. Че..
80,00 лв
Изгрев в Лофотен Изгрев в Лофотен
Авторски
Модел: m0252
Има места по света, които са недокоснати от модерната суета. Като рибарското селище Рейне в Норвегия, където човек може да се върне отново к..
80,00 лв
Симетрия в черно и бяло Симетрия в черно и бяло
Авторски
Модел: m0211
Ако сте естет по душа и обичате историята, науката и културата, Лондонският музей по естествена история ще ви разкрие много любопитни подроб..
80,00 лв
Архитектура в черно и бяло Архитектура в черно и бяло
Авторски
Модел: m0212
Лондонският музей по естествена история ще ви пренесе в света на динозаврите, теориите на Дарвин за появата на първия човек и експонати на ж..
80,00 лв
Айфеловата кула в черно и бяло Айфеловата кула в черно и бяло
Авторски
Модел: m0217
Величествената Айфелова кула гордо извисява своите 324 метра. Символът на Париж и символът на любовта ще бъде стилно допълнение към декора н..
80,00 лв
Канале гранде от Риалто Канале гранде от Риалто
Авторски
Модел: m0163
Мостът Риалто е един от символите на Венеция, а гледката от него към Канале Гранде е незабравима. Барокови сгради се разкриват пред вас в ра..
80,00 лв
Арки Арки
Авторски
Модел: m0097
Със своите неоготически сгради, надвиснали от мястото разположено на близкия хълм, университетът в Глазгоу прилича на нещо сякаш извадено от..
80,00 лв
Университетът в Глазгоу Университетът в Глазгоу
Авторски
Модел: m0096
Опознайте Шотландия, открехвайки вратата към един от най-старите университети в англоезичния свят, този в Глазгоу. Девизът на учебното заве..
80,00 лв
Музеят по Естествена История Музеят по Естествена История
Авторски
Модел: m0094
Любителите на историята ще останат очаровани от този фототапет, събрал в един кадър огромната фигура на гигантски син кит и уникалната архит..
80,00 лв
Хоуп Хоуп
Авторски
Модел: m0095
Тайнство и мистерия, непознат свят, изящни арки и колони, богато украсени тавани, съвършена симетрия и впечатляваща архитектура на чиито фон..
80,00 лв
Символите на Лондон Символите на Лондон
Авторски
Модел: m0098
Два от символите на Лондон, събрани в съвършен кадър за нашия фототапет – емблематичната за града червена телефонна кабина, зад която призр..
80,00 лв
Показани са от 1 до 18 от 78 резултата (5 страници)

Често задавани въпроси за нашите фототапети

Самозалепващите фототапети се поставят много по-лесно в сравнение с традиционните, при които се използва лепило. Достатъчно е само да се отлепи хартиената подложка на гърба и тапета да се залепи на стената. Не е необходимо допълнително лепило за поставянето им. 

За да изберете подходящ детски фототапет е необходимо да се съобразите с няколко неща. На първо място е полът и възрастта на детето. Ако детето проявява интереси към определена тематика, то това би било много подходящ избор. Добавянето на ламинат е много добра идея, тъй като ламинатът защитава фототапета от надраскване и може лесно да се почисти ако бъде надраскан.