Меню
Your Cart

Този сайт използва 'бисквитки'. Използвайки го Вие се съгласявате с това.

Космос

Космос

Фототапетите на тема Космос в категорията ще ви пренесат за миг в едно друго пространство, където нищо от материалния свят няма значение. Създали сме неповторима селекция от силно въздействащи изображения, които ще накарат дори и най-здраво стъпилите на земята от вас да мечтаят…

Какво ще видите в категорията "Космос"

Млечният път, астероидни пейзажи, космически станции, галактически изгреви и много други невероятни сюжети, пречупени през призмата на артистичните интериорни решения с футуристичен нюанс ви очакват тук. Невъобразимо ефектни, всички фототапети на тема Космос ще ви срещнат с безкрайността, с непознати до този момент места отвъд планетата Земя и ще ви накарат да се замислите за човешкия произход, бъдещето и миналото, за мястото, където всичко това намира своята пресечната точка.

Къде е подходящо да сложим фототапет с такъв дизайн

Тайнствени истории, мистицизъм и пътувания в необятната звездна шир ни зоват да отворим сетивата си за невидимото и да се предадем на неговото омагьосващо влияние. С фототапетите Космос на Принт Декор ще отидете далеч в Галактиката със скоростта на светлината, като тях е подходящо да ги сложите на видно място в дневната или детската, а защо не дори и в спалнята, където често се отдавате на сладки мечти!

Как се поставя

"Инсталационният" процес на фототапетите Космос е максимално опростен и не е свързан с никакви усилия. Не се изисква нищо повече от това да:

  • отстраните хартията от задната част на фолиото и да го фиксирате на стената - това е първата стъпка от фиксирането на покритието;
  • няма да ви трябват нито допълнително лепилни продукти, нито крепежни елементи, за да прикрепите материала - той е самозалепващ се и това го прави изключително практичен за работа;
  • първата стъпка е да залепите горния му край - след това се преминава и по-надолу, извършвайки хоризонтални движения, за да не останат въздушни балончета;
  • по същия начин поставете и всяка следваща част - вече сте на една крачка разстояние от това да приключите с позиционирането на вашия фототапет.

Тайните на Космоса са неразгадани и до днес. Той е необятен, уникално красив и дом на далечни галактики, недостижими за човека. Вече можете да надзърнете в тяхното великолепие и без да пътувате в галактическото измерение, а само като погледнете към тапета на стената.

Огнен лавандулов залез Огнен лавандулов залез
Най-разглеждани
Модел: ft1397
Фототапет огнен залез над лавандулово поле и невероятия млечен път надвиснал над лилавото поле. Ако обичате красотата на природата можете да..
80,00 лв
 Фототапет Астероиден сблъсък  Фототапет Астероиден сблъсък
Най-разглеждани
Модел: ft1356
Астероидният пояс е област в Слънчевата система, простираща се между орбитите на Марс и Юпитер. Той е активна зона, което предполага, че сбл..
80,00 лв
 Фототапет Лилава галактика  Фототапет Лилава галактика
Най-разглеждани
Модел: ft1358
Далечна галактика с ефирен ореол от звезди. Мозайка от космически отбекти, на фона на нежните лилави сияния.Кои са предимствата на нашите ф..
80,00 лв
Модел: ft1355
Новата галактика, състояща се от сини звезди е заснета от камерите на космическия телескоп "Хъбъл". Според астрономи от НАСА, неправилната ѝ..
80,00 лв
Модел: ft1354
Космическите станции са специално подготвени конструкции, които осигуряват оптимални условия за пребиваване в космоса. Използват се за продъ..
80,00 лв
 Фототапет Зелени планети  Фототапет Зелени планети
Най-разглеждани
Модел: ft1357
Планетите са големи космически обекти, които се въртят около звезда и отразяват нейната светлина. Истинският цвят  на космическите тела..
80,00 лв
Модел: ft1352
Млечният път е една от спираловидните галактики в космоса. В близост до равнината на нейния диск са концентрирани младите звезди и звездни к..
80,00 лв
Модел: ft1353
 Млечният път е спираловидна галактика, в която се намира нашата Слънчева система. Тя се състои от зона около ядрото, обгърната от газо..
80,00 лв
Модел: ft1351
 Едно силно въздействащо явление в космоса - изгрева на Юпитер в лъчите на Слънцето. Динамиката на планетите е съчетана с магията от св..
80,00 лв
Модел: ft1350
Сред космическия мрак изпъква синята спирала на мъглявината.Кои са предимствата на нашите фототапети?Изобилие от красотаРазполагаме с бога..
80,00 лв
Модел: ft1349
 В Ракообразната мъглявина отсъзвездието Бик се намира пулсар - въртяща се с огромна скорост неутронна звезда. Изключително красив косм..
80,00 лв
Модел: ft1348
На фона на нощното небе мъглявините са най-красивите космически обекти. Първоначално астрономите използвали понятието мъглявина за обозначен..
80,00 лв
 Фототапет Лилава мъглявина  Фототапет Лилава мъглявина
Най-разглеждани
Модел: ft1347
Мъглявините са фаза от еволюцията на звездите, която е свързана с превръщането на червените гиганти в бели джуджета.  Тези участъци от ..
80,00 лв
Модел: ft1346
Астероидите са древни космически отломки, които са разположени в Астероидния пояс около Слънцето. По време на въртенето си, под влияние на о..
80,00 лв
Фототапет Земя сблъсък Фототапет Земя сблъсък
Най-разглеждани
Модел: ft1345
Сблъсъкът между Земята и Тея е бил толкова силен, че е формирал едно общо космическо тяло - нашата планета. Според проучвания на учени от Ка..
80,00 лв
Модел: ft1344
Уникален кадър от космоса, разкриващ очарованието на една лещовидна бяла галактика. Кои са предимствата на нашите фототапети?Изобилие от к..
80,00 лв
Модел: ft1111
Прекрасната зелена планета в безкрайността на космическото пространство. Кои са предимствата на нашите фототапети?Изобилие от красотаРазпола..
80,00 лв
Модел: ft1115
Феерия в Космоса. Танцът на планетите и космическите светлини в безкрая - непознат и загадъчен.Кои са предимствата на нашите..
80,00 лв
Показани са от 1 до 18 от 23 резултата (2 страници)

Често задавани въпроси за нашите фототапети

Самозалепващите фототапети се поставят много по-лесно в сравнение с традиционните, при които се използва лепило. Достатъчно е само да се отлепи хартиената подложка на гърба и тапета да се залепи на стената. Не е необходимо допълнително лепило за поставянето им. 

За да изберете подходящ детски фототапет е необходимо да се съобразите с няколко неща. На първо място е полът и възрастта на детето. Ако детето проявява интереси към определена тематика, то това би било много подходящ избор. Добавянето на ламинат е много добра идея, тъй като ламинатът защитава фототапета от надраскване и може лесно да се почисти ако бъде надраскан.