Меню
Your Cart

Този сайт използва 'бисквитки'. Използвайки го Вие се съгласявате с това.

Животни

Животни

Животинският свят е величествен, непредвидим и силно вдъхновение за художници, писатели и изобщо за хората на изкуството. Той ангажира вниманието ни със своята безметежност, свобода и съвършенство, на което можем да се наслаждаваме отново и отново. И отново… От Принт Декор сме влюбени в прелестното очарование на дивата природа, чиято непреходна красота бе причината да създадем колекцията си от фототапети с животни.

Фототапети с животни - защо се харесват от всички

Ако искате всекидневно да виждате в дома си изобилие, изящество и почерка на модерните интериорни решения, смело заложете на фототапет с животни, с който нещата ще поемат в друга посока. От Принт Декор ги определяме като едни от най-търсените ни продукти, защото:

  • внасят драматизъм в обстановката - покритие за стена, на което е изобразен бял кон на фона на залеза, ще озари помещението с величие и изящество. Атмосферата ще се сдобие с дълбочина и уникалност, която със сигурност търсите за жилището си;
  • подходящи са и за детски стаи - фототапетите с животни се търсят не само за дневни и за други големи помещения, но и за детски стаи, защото най-малките обожават фауната, нейната динамика и пъстрота;
  • имат силно въздействие - трудно бихте останали безпристрастни към бавно пристъпващият от дълбините на джунглата ягуар, който с проникновения си поглед ни прави подвластни на неговата дива природа.

Предлагаме фототапети с животни в много разновидности - обитателите на Сахара, пингвините от Антарктида, жителите на океана, домашни любимци, хамелеони, пауни и много още “творения” на Майката природа, на които си струва да отредите място в своето жилище.

Защо да ги купите от Принт Декор

Ние предлагаме фототапети с животни с най-високо качество и креативни дизайни без аналог. Можете да ги поръчате в някои от стандартните ни размери, както и с такива по ваш проект. Поставят се и се поддържат лесно, като могат да бъдат изработени с покритие от ламинат, както и върху премиум тапетна хартия. Всяко едно покритие може да бъде и персонализирано, така че да идеите ви да бъдат “отпечатани” по модерен и оригинален начин.

Модел: ft1519
Подводното царство е цял един свят, в който ако решим да се потопим, ще останем безмълвни от неговите невероятни богатства. Експлозия от цве..
65,00 лв
Модел: ft1495
Ето го! Силен и див, свободен и красив… Обагрен в гарваново черно и реещ се като птица в небето, този достолепен кон ще изпълни пространство..
65,00 лв
Модел: ft1492
Бял рицар идва от тъмнината, за да огрее със светлината си всичко около себе си. Колко е прекрасен само! Гривата му се рее в тишината, а сво..
65,00 лв
Модел: ft1491
Десет величествени героя препускат в галоп и карат земята да се тресе под краката им. Красота, изящество и сила се сливат с вятъра и с бурят..
65,00 лв
Невероятната Патагония Невероятната Патагония
Най-разглеждани
Модел: ft1379
Фототапет със снимка от невероятната Патагония. Намираща се буквално на другия край на земното кълбо Патагония обхваща най-южната част на Юж..
65,00 лв
Модел: ft1376
Секвоите са гигантите на гората. Тези вековни дървета достигат до невероятни размери - над 100 м височина и 17 метра в диаметър. На възраст ..
65,00 лв
Модел: ft1375
Прекрасен бял кон в преследване на залеза. Красива снимка на това грациозно животно излъчващо гордост и величие. Фототапет за стена, който щ..
65,00 лв
Подводен свят Подводен свят
Най-разглеждани
Модел: ft1371
Невероятен подводен свят с корали и разноцветни риби огрени от слънчевите лъчи. Един страхотен фототапет който показва красотата и уникалнос..
65,00 лв
Модел: ft3027
 Скулптура на  едно от най-силните животни в Африканската савана - биволът.  Обитава откритите зони около водоизточниците. Аф..
65,00 лв
Модел: ft3026
Скулптура на носорог - един от властелините на Африканската савана. Обитава открити равнинни части, в които търси убежище от жаркото слънце ..
65,00 лв
Модел: ft3024
Скулптура на антилопа - грацията на саваната. Стройното тяло и дългите крака, дават възможност на кухорогата красавица да развива огромна бъ..
65,00 лв
Модел: ft3025
 Скулптура на най-едрата птица на Земята - щраусът.  Царствената осанка на мъжките се дължи на черното им оперение и разкошните бе..
65,00 лв
Модел: ft3023
Скулптура на слон - благородникът на саваната.  Най-едрият представител на животинския свят на сушата е нежен и грижовен родител. Живее..
65,00 лв
Модел: ft3013
Пътеката следва извивките на редицата от редки храсти и дървесни видове, грижливо подбрани и добре поддържани, така че да допълнят незабрави..
65,00 лв
Модел: ft1301
Върховете на есенните дървета сякаш докосват небето. През листата и преплетените им клони прозират лъчите на слънцето. Кои са предимствата н..
65,00 лв
Фототапет Пеперуди Фототапет Пеперуди
Най-разглеждани
Модел: ft1233
Една феерия в синьо, изплетена от хиляди пеперуди от вида Синя морфо пеперуда. Това е една от най-красивите пеперуди в света. Обитава горист..
65,00 лв
Модел: ft1231
Една великолепна птица с искрящо сини пера по главата, шията и гърдите. Опашката му е къса и кафява, но над нея са разположени над 200 изящн..
65,00 лв
Модел: ft1232
В свежата зеленина на моравата едно прелестно малко създание се радва на топлия и слънчев ден.Кои са предимствата на нашите фототапети?Изоби..
65,00 лв
Показани са от 1 до 18 от 51 резултата (3 страници)

Често задавани въпроси за нашите фототапети

Самозалепващите фототапети се поставят много по-лесно в сравнение с традиционните, при които се използва лепило. Достатъчно е само да се отлепи хартиената подложка на гърба и тапета да се залепи на стената. Не е необходимо допълнително лепило за поставянето им. 

За да изберете подходящ детски фототапет е необходимо да се съобразите с няколко неща. На първо място е полът и възрастта на детето. Ако детето проявява интереси към определена тематика, то това би било много подходящ избор. Добавянето на ламинат е много добра идея, тъй като ламинатът защитава фототапета от надраскване и може лесно да се почисти ако бъде надраскан.