Меню
Your Cart

Този сайт използва 'бисквитки'. Използвайки го Вие се съгласявате с това.

3D фототапети

Илюзия или реалност? Истина или сладка заблуда, в която нямаме нищо против да се изгубим… напълно? Точно това ще са въпросите, които ще си зададете, взирайки се в нашите 3D фототапети, предизвикващи въображението до краен предел! В тях ще откриете цял един друг свят, който можете да достигнете само за миг и да останете там, колкото дълго пожелаете. Креативни, мистериозни и до болка реалистични, покритията за стена в раздела са началото на една напълно нова интериорна приказка, чието заглавие определяте вие.

Какви 3D фототапети предлагаме в секцията

От Принт Декор държим да сме винаги в крак с най-новите трендове и затова създадохме настоящия раздел, където ще откриете покрития за стена в разнообразни дизайни с реалистичен сюжет. Сред продуктите ни са 3D фототапетите със стари архитектурни сгради, дворцови зали, нощни гледки към космополитни градове, белите улици на великолепния Миконос, величествени каньони, приказни градини и други спиращи дъха изображения, подходящи за всяка една стая във вашия дом.

Защо са толкова търсени

3D фототапетите станаха доста популярни през последните години, което се дължи на необходимостта от повече дълбочина и естетика при изграждането на жилищния интериор. Ефектът от тяхното присъствие в жилището ще е повече от добър, а именно:

  • усещане за "пътуване във времето" още с влизането в стаята - отваряте вратата, а пред вас се занизват спомени, непознати емоции и мечти, които ви зоват да сбъднете;
  • реализъм и мистицизъм - понякога искаме да избягаме от действителността и да ангажираме вниманието си с нещо друго, с нещо, което има силата да провокира сетивата ни и да ни накара да се запитаме "Кое всъщност е реално и кое не е";
  • креативност и изкуство - така наречените "арт решения" се вписват много добре в модерното ежедневие, което е забързано и дори фрустрирано. Още малко изкуство никога не би били излишно, а с 3D фототапетите ще си осигурите в нужните дози.

Нашите 3D фототапети са създадени с много любов, а при направата им е обърнато голямо внимание на всеки един детайл. Изберете подходящо покритие още сега и погледнете с други очи на света!

3D Триъгълна геометрия в черно 3D Триъгълна геометрия в черно
Ново
Модел: LT142
Модернистично, минималистично и забележително, това наше предложение за фототапет е истинско попадение! Дизайнът е 3Д, цветовата гама е черн..
80,00 лв
Модел: LT139
Футуристично и модернистично, минималистично и изтънчено предложение за фототапет от Принт Декор. Дизайнът е 3Д, цветовата гама е актуално с..
80,00 лв
Модел: LT148
Елегантният и минималистичен стил при домашния интериор е на топ позициите към днешна дата. Той носи усещане за лекота, феерия и свежест, ко..
80,00 лв
Модел: LT145
Настоящият дизайн за декориране на стената е изискан, съвременен, пропит с класическа красота и с луксозен послепис, който въздейства. С тоз..
80,00 лв
Модел: LT143
От този фототапет струи звезден блясък и нежна флорална красота, която ще размекне и най-практичния човек, обръщащ внимание предимно на удоб..
80,00 лв
Палми в розово върху сив бетон Палми в розово върху сив бетон
Най-разглеждани
Модел: LT137
За модерен и елегантен завършек на интериора на вашата всекидневна, хол или спалня ние от Принт Декор ви предлагаме 3D фототапет с тропическ..
80,00 лв
Модел: LT121
За модерен и елегантен завършек на интериора на вашата всекидневна, хол или спалня ние от Принт Декор ви предлагаме 3D фототапет с тропическ..
80,00 лв
Модел: LT146
Аристократизъм и класическа красота в едно са съчетани в този бохемски фототапет. Оттенъкът на миналото и шепотът на настоящето се вплитат в..
80,00 лв
Модел: LT150
Футуристично и модернистично, минималистично и изтънчено, това наше предложение за фототапет тип оригами е истинско попадение! Дизайнът е 3Д..
80,00 лв
Модел: LT133
Представяме ти една божествена картина, която ще постави едно напълно ново интериорно начало в твоя дом! Ако до този момент си свикнал да го..
80,00 лв
3D Барелеф Орхидеи в кремаво и злато 3D Барелеф Орхидеи в кремаво и злато
Най-разглеждани
Модел: LT113
Фототапет с нежна композиция на орхидеи със златисти елементи тип барелеф, която привлича с изящносстта си. Фототапетът прилича на бижу, изв..
80,00 лв
Модел: LT223
За ефектен и нежен акцент в интериора на вашата всекидневна, хол или спалня ние от Принт Декор ви предлагаме този фототапет с атрактивни тро..
80,00 лв
Модел: LT222
За впечатляващ акцент в интериора на вашата всекидневна, хол или спалня ние от Принт Декор ви предлагаме този модерен фототапет с атрактивни..
80,00 лв
Модел: LT221
За модерен и ефектен акцент в интериора на вашата всекидневна, хол или спалня ние от Принт Декор ви предлагаме този фототапет с атрактивни т..
80,00 лв
Модел: LT109
Листенца като воал и карамелено-златни сенки в този фототапет от Принт Декор са на път да се промъкнат в твоето съзнание и да останат там за..
80,00 лв
Модел: LT106
За модерен и забележителен акцент в интериора на вашата всекидневна, хол или спалня ние от Принт Декор ви предлагаме 3D фототапет в златно и..
80,00 лв
Модел: LT104
Бледосива красота с минималистични нотки и семпъл дизайн с ефект на бетон ще изпълнят помещението. С този наш фототапет ти казваме да пререж..
80,00 лв
Модел: LT098
Бялата нежност с флорални елементи в този фототапет е на път да покори сърцето ти, което жадува за красота. На заден фон се кипрят щрихи в з..
80,00 лв
Показани са от 1 до 18 от 75 резултата (5 страници)

Често задавани въпроси за нашите фототапети

Самозалепващите фототапети се поставят много по-лесно в сравнение с традиционните, при които се използва лепило. Достатъчно е само да се отлепи хартиената подложка на гърба и тапета да се залепи на стената. Не е необходимо допълнително лепило за поставянето им. 

За да изберете подходящ детски фототапет е необходимо да се съобразите с няколко неща. На първо място е полът и възрастта на детето. Ако детето проявява интереси към определена тематика, то това би било много подходящ избор. Добавянето на ламинат е много добра идея, тъй като ламинатът защитава фототапета от надраскване и може лесно да се почисти ако бъде надраскан.