Меню
Your Cart

Този сайт използва 'бисквитки'. Използвайки го Вие се съгласявате с това.

Фототапети

Всичко започва с мечтата да се сдобием с жилище, в което всеки един ден е вълнуваща история, а ние сме главните герои в приказката. Естетика, уют и комфорт… Кой не иска да бъде е част от подобен интериорен сюжет, който непрекъснато предизвиква сетивата ни и ни кара да се усмихваме, поглеждайки към създаденото от нас творение, наречено "дом"?

От Принт Декор имаме удоволствието да ви представим нашата уникална колекция от фототапети с дизайн, който е неподвластен на времето. Въздействащ, стилен, а понякога и леко провокативен – време е да забравите за посредствеността и да отворите широко вратата си за истинската красота!

Какво ще видите в категорията

В настоящата категория ще намерите изключително разнообразие от фототапети за спалня, детска стая, хол и кухня, които притежават оригинален дизайн без аналог. Предлагаме ги на всякаква тематика, като с тях ще успеете да постигнете желаната атмосфера с финес и удоволствие – пейзажи, градове, цветя, животни, космос, абстрактни, спортни и много още други.

Покритията ни за стени са качествени, поставят се лесно, а при изработката им се използват висок клас еко-мастила. Произвеждаме фототапети и по индивидуална поръчка, което позволява реализирането на дори и най-смелите интериорни проекти. Държим на доброто изпълнение и винаги обръщаме внимание на детайла. За нас удовлетворението на клиентите ни е много важно, а положителната обратна връзка се явява най-голямото за екипа на Принт Декор вдъхновение.

Защо да изберете фототапетите на Принт Декор

Фототапетите на сайта са единствени по рода си и това си личи отдалеч. В тях ще откриете очарованието на съвременния свят, преплетено с класическата красота, която ще ви се усмихва кокетно от аранжирана с много вкус стена. Продуктите на Принт Декор се отличават със следните преимущества:

  • предлагаме ги в огромно стилово разнообразие – каквото и да търсите, ви уверяваме, че тук ще го откриете! Постарали сме се да съберем на едно място фототапети на всякаква тематика, като каталогът ни включва и специална авторска колекция за търсещите креативни решения с високо качество;
  • имат отлични износоустойчиви параметри – за направата на покритията ни за стена са вложени внимателно селектирани суровини, които гарантират тяхната дълговечност и запазването на високите им естетически показатели във времето;
  • поставят се и поддържат много лесно – това е също едно от безспорните предимства на фототапетите с марката Принт Декор. Всеки един от вас ще успее безпроблемно да постави и напасне покритието на стената, за което не се изисква допълнително лепене.

Всеки вид фототапет може да се изработи по персонализиран дизайн, което включва и избора на типа покритие – матово или гланцово фолио, допълнително ламиниране и размера на материала.

За къде са подходящи

Продуктите в категорията са подходящи за всяка една стая и кътче във вашия дом. Те могат да бъдат израз на вътрешния ви свят, да са вашето творческо проникновение и експресията, от която имате нужда, за да финализирате интериорните проекти по перфектен начин.

В кухнята, в детската, в дневната и спалнята – красотата е винаги “добре дошла”, като още малко от нея никога не е излишно. Направете стаята за готвене още по-комфортна, а покоите си още по-приютяващи и уютни с някой от уникалните ни фототапети. Нека е още сега!

Канале гранде от Риалто Канале гранде от Риалто
Ново Авторски
Модел: m0163
Мостът Риалто е един от символите на Венеция, а гледката от него към Канале Гранде е незабравима. Барокови сгради се разкриват пред вас в ра..
65,00 лв
Пролет в Алпите Пролет в Алпите
Ново Авторски
Модел: m0234
Алпите са красиви не само през зимата. Огледайте се и се докоснете до магията на величествената планина, която простира снагата си през 8 ев..
65,00 лв
Заскрежената гора Заскрежената гора
Ново Авторски
Модел: m0227
Заскрежената гора създава настроение за зимна приказка. Може би Снежната кралица ще долети от някъде с шейната си? Разходете се и ще усетит..
65,00 лв
Черно бели палми Черно бели палми
Ново Авторски
Модел: m0208
Палмови листа, които деликатно прикриват загорялото ви тяло от слънцето, освежаващ коктейл в ръка, нежен бриз и безкрайно море. Звучи като к..
65,00 лв
На ски в Алпите На ски в Алпите
Ново Авторски
Модел: m0204
Пригответе си чаша червено вино, запалете камината и отправете поглед към заснежените Алпи. Всичко е бяло и нежно, величествено и завладяващ..
65,00 лв
Лято в Алпите Лято в Алпите
Ново Авторски
Модел: m0187
Пригответе се за спираща дъха гледка към величествените Алпи. Настанете се удобно сред цветна поляна и високи сенчести ели. В далечината се ..
65,00 лв
Стена от жълти цветя Стена от жълти цветя
Ново Авторски
Модел: m0179
Жълтият цвят е цветът на слънцето и топлината. Искате ли слънчевите лъчи да огряват дома ви всеки ден? Украсете стаята с този ярък фототапет..
65,00 лв
Езерото Кареца в Доломитите Езерото Кареца в Доломитите
Ново Авторски
Модел: m0177
Езерото Кареца е сгушено сред красотите на италианските Доломити. Величествената природа се оглежда в неговите кристални води. Със сигурност..
65,00 лв
Арки Арки
Ново Авторски
Модел: m0097
Със своите неоготически сгради, надвиснали от мястото разположено на близкия хълм, университетът в Глазгоу прилича на нещо сякаш извадено от..
65,00 лв
Университетът в Глазгоу Университетът в Глазгоу
Ново Авторски
Модел: m0096
Опознайте Шотландия, открехвайки вратата към един от най-старите университети в англоезичния свят, този в Глазгоу. Девизът на учебното заве..
65,00 лв
Музеят по Естествена История Музеят по Естествена История
Ново Авторски
Модел: m0094
Любителите на историята ще останат очаровани от този фототапет, събрал в един кадър огромната фигура на гигантски син кит и уникалната архит..
65,00 лв
Хоуп Хоуп
Ново Авторски
Модел: m0095
Тайнство и мистерия, непознат свят, изящни арки и колони, богато украсени тавани, съвършена симетрия и впечатляваща архитектура на чиито фон..
65,00 лв
Символите на Лондон Символите на Лондон
Ново Авторски
Модел: m0098
Два от символите на Лондон, събрани в съвършен кадър за нашия фототапет – емблематичната за града червена телефонна кабина, зад която призр..
65,00 лв
Старата гора Старата гора
Ново Авторски
Модел: m0228
Обичате ли мириса на бор? Този дървесен аромат докосва съзнанието ви, пренасяйки ви сред гъста гора от вековни дървета, които необезпокояван..
65,00 лв
Вековна гора Вековна гора
Ново Авторски
Модел: m0161
Разходката сред вековна гора ще ви разкрие красотата на природата високо в планината. Огромни дървета почти скриват слънцето и създават дълб..
65,00 лв
Вал Гардена, Доломитите Вал Гардена, Доломитите
Ново Авторски
Модел: m0174
Доломитите в Италия ви посрещат с красиви пейзажи от високи зъбери, зелени долини и малки сгушени къщурки, които сякаш са нарисувани от худо..
65,00 лв
Езеро в Доломитите Езеро в Доломитите
Ново Авторски
Модел: m0188
Не случайно езерото “Брайс” е наричано “перлата” на италианските Доломити. Огледайте се в кристално чистите му води. Ще видите отражението н..
65,00 лв
Риалто и Канале Гранде Риалто и Канале Гранде
Ново Авторски
Модел: m0166
Гондолите на Канале Гранде не спират да кръстосват, светлините на готическите сгради се отразяват във водите и създават магическо усещане. З..
65,00 лв
Показани са от 1 до 18 от 68 резултата (4 страници)