Меню
Your Cart

Този сайт използва 'бисквитки'. Използвайки го Вие се съгласявате с това.

Бърза доставка

Фототапет Абстракция глухарче макро фотография

Фототапет Абстракция глухарче макро фотография
Фототапет Абстракция глухарче макро фотография
Фототапет Абстракция глухарче макро фотография
Най-разглеждани
Фототапет Абстракция глухарче макро фотография
Фототапет Абстракция глухарче макро фотография
Фототапет Абстракция глухарче макро фотография
Фототапет Абстракция глухарче макро фотография
80,00 лв
  • Модел: ft1324

Възможни варианти

тапет по Ваш размер
Всички тапети се изработват по поръчка. Ако желаете да отпечатаме тапет с Ваши размери моля използвайте бутона "ИЗРАБОТКА ПО ВАШ РАЗМЕР" и ние ще се свържем с Вас с цена калкулирана спрямо Вашия размер. НЯМА ОСКЪПЯВАНЕ за тази услуга!

 Природата е добавила към семенцата на глухарчето нежни чадърчета, които вятърът разнася надалече.

Кои са предимствата на нашите фототапети?

Изобилие от красота

Разполагаме с богато разнообразие от забележителни и оригинални фототапети на различна тематика, удовлетворяващи и най-взискателния вкус, които създават специфичната мечтана от Вас атмосфера в дома Ви. 

Безпроблемно залепване

Поставят се лесно и бързо, без да се налага използване на лепило. При отлепване не оставят неприятни следи по стените. Всичко това позволява фототапетите да бъдат многократно заменяни един с друг. За стабилно захващане за стената е необходимо тя да бъде гладка и добре почистена. 

Фототапети с висока издръжливост

Според желанието на клиента, фототапетите могат да бъдат ламинирани с един от двата вида ламинат – гланцов или матов. По този начин продуктът става устойчив на вода, почиства се изключително лесно, а издръжливостта му на различни фактори от околната среда е по-висока.

Гарантирана безопасност на продукта

Нашите фототапети притежават еко сертификат по международния стандарт Гриинград. Той гарантира, че нашата продуктова линия отговаря на най-строгите световни изисквания за ниски емисии на органични съединения в закрити помещения.

Безкомпромисно качество

Фототапетите са изработени от висококачествени материали, отговарящи на най-високите изисквания за качество. Всеки наш продукт се проверява чрез специална трифазна система за качество, което гарантира 100% - та удовлетвореност на нашите клиенти.

Лесно е да поръчате от нас

Произвеждаме нашите фототапети в България и Вие имате възможност във всеки един момент да се свържете с нас и да поръчате продукт с желаните от Вас индивидуален размер и дизайн. За повече информация се свържете с нас на посочения телефон.

Проявяваме разбиране към всеки клиент

За нас удовлетвореността на клиента е на първо място, ето защо, ако поради някаква причина не сте удовлетворени от закупения фототапет, ние незабавно ще Ви възстановим пълната сума. Необходимо е само да ни го изпратите обратно в състоянието в което сте го получили. 

Направете своята поръчка на тел 0876 00 16 59 или чрез бутона 'КУПИ'.

За печат на нашите фототапети и тапети използваме основно три вида медии – текстилен тапет, самозалепващо фолио и премиум тапетна хартия.

Текстилен тапет DURA-STICK

DURA-STICK е премиум материал върху който печатаме тапети, когато клиентът държи на най-доброто. Произведен е в Германия и съчетава всички позитиви от фолиото и хартията. DURA-STICK е полиестерен текстил, който може да се постави буквално на всякаква повърхност. Също както фолиото и той е самозалепващ и не се нуждае от лепило за поставяне. Но това което го отличава е, че той е по-дебел от фолиото, има фина текстура както хартиените тапети и на допир усещането е като скъп хартиен тапет. DURA-STICK не съдържа PVC, не се свива с времето и може да се отлепя и залепя многократно, без да оставя каквито и да е следи по стената. Освен това материалът е "дишащ", което означава, че няма да се притеснявате от конденз. В допълнение към всичко това, DURA-STICK има 90% блекаут слой, който гарантира, че ако тапетът се постави върху тъмна или шарена стена, то цветът няма да прозира и да се вижда през картинката.


снимка на хартия с текстура лен


Самозалепващо фолио

Самозалепващото фолио върху което печатаме нашите тапети и фототапети е немско и е от най-високо качество. При поставяне лепилният слой задържа фототапета здраво за стената, а след време ако желаете да премахнете фототапета той не оставя следи по стената. Особентото тук е, че за да се постави стената трябва да е гладка и почистена. Най-добре е стената да е боядисана с основа или латекс. Ако стената не е почистена има реална опасност по лепилния слой да залепне прах и тапета да се отлепи. Стената не трябва да е грапава.

Ламинат

Ламинатът представлява допълнителен слой от прозрачно фолио, който запечатва изображението и го предпазва от надраскване. Ламинатът прави фототапета по-дебел и по-здрав. Ламинат се избира основно за по-натоварени помещения, игротеки, детски стаи, бани и мокри помещения или там където има опасност тапета да бъде надраскан. Ламинираният фототапет може да се почиства безпроблемно с мокра кърпа.

Хартия

За тези които предпочитат традиционния начин за поставяне на тапети и фототапети предлагаме печат върху хартия. Специалното покритие позволява почистване и има устойчивост срещу механични въздействия. За апликиране е необходимо да се нанесе лепилен слой на гърба тапета, като препоръчваме да се използва тапетно лепило на PVA основа за монтаж на тежки тапети. След апликиране тапетите не оставят неприятна миризма. Можем да отпечатаме вашият фототапет на два вида хартия - хартия с ленена текстура (300 гр/м2) и гладка хартия без никаква текстура (180 гр/м2). По-долу можете да видите каква е разликата между тях.


снимка на хартия с текстура лен


снимка на хартия с текстура пясък


снимка на гладка хартия без текстура


ТЕКСТИЛЕН ТАПЕТ DURA-STICK

Стандартните размери са (широчина х височина):

183 х 127 см

244 х 169 см

305 х 211 см

366 х 254 см

САМОЗАЛЕПВАЩИ ФОТОТАПЕТИ

Стандартните размери на самозалепващите фототапети са (широчина х височина):

178 х 123 см

229 х 158 см

267 х 184 см

306 х 211 см

368 х 254 см

ХАРТИЕНИ ФОТОТАПЕТИ

Размерите на хартиените фототапети се различават от тези на самозалепващите, тъй като хартиенатата ролка е със специфична широчина. При тях стандартните размери са (широчина х височина):

183 х 127 см

244 х 169 см

305 х 211 см

366 х 254 см

420 х 254 см

Всички наши фототапети се произвеждат по поръчка и ако желаете фототапет с точния размер на Вашата стена не се колебайте да се свържете с нас! Изпратете ни Вашите размери и ние ще изчислим цена спрямо тях! Цената се изчислява на база квадратура. НЯМА ОСКЪПЯВАНЕ ЗА ТАЗИ УСЛУГА!

Ракел (комбинирана шпатула) за поставяне на самозалепващи тапети
Ново Най-разглеждани
Комбинирана шпатула - ракел, за поставяне на самозалепващи тапети. Помага за изкарването на въздуха между тапета и стената, като в същото време го пре..
6,00 лв